Marimekon teepannu

Koska edellisessä postauksessa paljastin, että en ole koskaan juonut kahvia, vain kerran pienennä tyttönä maistanut ja pahaa oli :(

Pitäähän teenjuojalla olla teepannu. Minulla on niitä kyllä muutamia, tottakai. Yksi Pentikin, yksi Marimekon, yksi Dinersiltä pisteillä tilattu. On niitä ollut enemmänkin, mutta koska olen ainoa teenjuoja meidän perheessä, olen muut myynyt pois facen kirppareilla. Noissakin on ihan tarpeeksi.

Tykkään kyllä kovasti tästä Marimekon pannusta. Tämä oli yhtenä jouluna firman joululahja työtekijöille. Oli siinä mukana muutakin, mutta tämä taisi olla se päälahja siinä paketissa.

Pidätkö Marimekosta? Ei ole montaa vuotta, kun olin hulluna kaikkeen Marimekkoon; paitoihin, puseroihin, laukkuihin ja kaikkeen mitä siellä myytiin. Nyt se on vuosien mittaan hiipunut. Vuosiin en ole edes käynyt koko kaupassa. Se vain jäi. Kaapit toki pullottaa yhä niitä vaatteita ja purnukoita sekä rasioita löytyy vähän joka hyllyltä, lisää vain enää osta. Toki käytän niitä mitä on vielä jäljellä, aina silloin tällöin. Niitäkin tuli myytyä paljon pois  Marimekon-kirppiksellä facebookissa. Hyvin menivät kaupaksi.

Tästä kuitenkin tykkään kovasti, tästä pannusta siis. Yksinkertainen, ei liian kirjava (kuten unikot). Tyylikäs.Mitä mieltä sinä olet?

Kyllä tällä teet passaa keitellä, hienommillekin vieralle :)

Share

Kommentoi