Meidän parveke

Se mistä pidän meidän talossa on iso, pitkä parveke. Siihen paistaa koko päivän aurinko. On tosi lämmin paikka. Kesähelteillä jopa liiankin kuuma.

Parvekkeella on kahdet pöydät ja tuolit, niissä istuskelemme. Siellä on myös takorautainen kahden istuttava sohvapenkki.

Rottinkikeinu oli lasten suosiossa, kun olivat pieniä.

Tässä osasta parveketta kuvia. Otettu nyt lokakuussa.

Talolyhdyn olen ostanut 1980-luvulla. Se on seurannut minua asunnosta toiseen, jopa muuton kaupungista toiseen. Yhä olen sille löytänyt paikan kodistani. Muistan kuinka se oli kallis, mutta minun oli saatava se. Olin niin ihastunut siihen.

Yhä lokakuussakin istumme parvekkeella ja kivahan siellä on olla, jos aurinkokin sattuu paistamaan. Kohta tulee talvi ja silloin siellä ei istu kukaan.

Share

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihanan näköistä <3 Tuli kauhee hinku sisustaa omakin piha, mutta taitaa näin lokakuussa olla vähän myöhäistä...

kirsihannele

Nyt vasta pääsin kommentoimaan, kun kännykällä ei ulkomailla (eikä Suomessa onnistu)...Kiitos, tykkään itsekin parvekkeesta tosi paljon, vaikka ei sitä sen kummemmin oli sisustettu..kiva siellä on olla, kun vaan olisi kesä :)

Lokaakuu taitaa tosiaan olla vähän liian myöhäinen kuukausi pihan/parvekkeen sisustusta ajatellen, mutta onneksi aina tulee uusi kevät ja kesä..Tuliskin nopeeta! Mut eihän se vielä tule, kun tuskin talvi alkanut :( ...No sitä uutta kevättä kun odottelee, voi jo mielessään sisustella, niin sit on suunnitelmat jo valmiina!

Kommentoi