Metsämansikka

Miten ihana onkaan kesä! Kesä, aurinko, päivänkakkarat, ,metsämansikat, meri/järvi, aurinkorasva, jäätelö, siinäpä minulle kesän elementit.

Keräsin meidän takapihalta vähän metsämansikoita, kun siinä on sellainen pieni niitty ( noin 6 x 6m). Siinä niitä kasvaa ja päiväkakkaroita. Kissakellotkin viihtyy samalla niityllä, sillä pienellä. Kaikki kesän elementit sulassa sovussa.

Kimppu päivänkakkaroita ja kissankelloja kotiin, mansikat mukiin. Oikeastaan olisi pitänyt kerätä ne heinään, niinkuin pieninä tehtiin :)

Aah, voiko olla enää ihanampaa!

 

Share

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Meidän pihalla kadvaa metsämansikkaa. Lapsiudenkotinikin metsässä kasvaa metsämansikkaa. Ja ne on ihania! Niin ihania, että meidän 2v. syö pihaltamme melkein raakileetkin! :D

kirsihannele

Mullakin ne metsämansikkamuistot liittyvät lapsuuteen/nuoruuteen. Silloin, kun vielä oli hellepäiviäkin. Ihania, lämpimiä muistoja :)

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Voi, olen kade sun niitystä, kissankellot on ihania. Niin kaunis tuo kimppu ja mansikat mukana. Ne on tosiaan niitä kesän parhaita elementtejä.

kirsihannele

Niin, se tosiaan on pienen pieni niitty, kaupungissa olevassa omakotitalon pihassa. Sitä ei ihan jokaisesta pihasta löydy :)

Kissankellot ovat ihania, tosi hentoja, siroja ja kauniita.

Kommentoi