Mitä antaa 17-vuotiaalle tytölle synttärilahjaksi?

Minun tyttäreni täyttää 17 vuotta. Me lopetimme rippikouluun synttärijuhlien pitämisen (sukulaiset ja kaverit). Viime vuonna synttärit sattuivat viikonlopuksi. Silloin leivoin kakun :). Nyt ne sattuvat arkipäiväksi. Rahaa me olemme hänelle tietysti antaneet, koska sitähän nuoret haluaa ja tarvitsee. Se on se paras lahja. Sitä hän saa nytkin 100 euroa. Se on kuitenkin aika tylsä lahja; rahaa tilille. Ei mitään jännitystä, vaikka se tarpeellista onkin. Päätin tehdä hänelle yllätyspaketin. Ostin sinne kaikenlaista, joita tiedän hänen haluavan, käyttävän ja joista hän pitää (ja joita joutuu kuitenkin ostamaan). Lahjojahan on kiva avata :)

Tälläinen siitä sitten tuli:

Tein siitä vähän kuin "Betteboxin" :). Jos et tiedä mikä on Bettebox, voi lukea täältä. Luulisin tytön tykkäävän lahjasta. Mitä sinä ostat, annat teini-ikäiselle tytölle tai pojalle, joko omalle tai vieraalle lahjaksi?

Ja niinhän siinä sitten kävi, että tytär viikonloppuna sanoi toivovansa synttäriksi uusia juoksusukkia ja jonkun baletin Sokokselta. Enhän voinut paljastaa yllätystäni, vaan lähdin hänen kanssaan Sokokselle ja H&M:ään. Lahjan arvo vain lisääntyi :) Sokokselta hän halusi baletin lisäksi kaksi Nyx:n huulikiiltoa/-punaa. Tosin hän tarjoutui maksamaan toisen omilla rahoilaan, mutta sanoin maksavani synttärien kunniaksi kaikki. H&M:ltä juoksusukkien lisäksi lähti mukaan tavallisia sukkia, urheilutoppi ja -liivit. Nyt siitä tulikin sitten ihan arvokas lahja.

Nuo Sokoksen ostokset kuvasin parvekkeella, oli jo lähes "sininen hetki" käsillä :)

 

Share

Kommentit

Kirsikka W.

Mä tykkään kovasti koota juuri tällaisia pakettilahjoja :) Pikkuveljeni täytti 18 maaliskuussa, ja silloin koottiin avomiehen kanssa "darra-ämpäri", johon kuului lihapiirakkaa, tikkareita, sipsejä, purkkaa, särkylääkettä, lonkero, limua ja vitamiinivettä. Oli kyllä ihan hitti!

Ja silloin kun avomieheni täytti 18, kokosin hänelle selviytymispaketin, johon kuului kaakaota, limua, partateriä, laastareita, karkkia, kondomeita ja karvankerääjä.

kirsihannele

Mietinkin itsekseni, että voisinkohan pojallenikin tehdä jonkun tällä systeemillä (sen tylsän, mutta tarpeellisen rahan lisäksi). No sä kerroitkin mulle vastauksen, kiitoksi :)

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Aivan mahtava idea, taidanpa kopioda tuon marraskuisiin tyttären 16-vuotis synttäreihin. Teillä on siellä onnellinen 17-vuotias. :)

kirsihannele

Tyttä oli niin onnellinen, että "kapsahti" kaulaan <3. Tee ihmeessä tuollainen. On ainakin ihan erilainen :)

17 jälkeläistä (Ei varmistettu)

Kaikille alkaen 6v paras lahja on raha, 5 eurosta ylöspäin. 5 euroo rahaa vastaa 20-30 e arvoista tavaralahjaa.
Useimmalla tavaralahjat ei ole seuraavana päivänä minkään arvoisia, useita joutuu pakko käyttämään joissain tilanteissa.

kirsihannele

Se on kyllä totta. Raha on se mitä eniten haluavat! Sillä saakin sitten mieluista itselleen.

Kommentoi