Muutamia ostoksia Madeiralla

Nyt kirjoitan ostoksistani, tarkemmin vaate-ja koruostoksista. Jätetään nyt pois tavarat ja meikit, sekä kengät. Kengistähän kirjoitin jo aikaisemmin oman jutun. Voit lukea sen täältä.

Meidän hotellilta on siis noin 70 metriä Forum-shopping centeriin (erittäin vaarallista minulle)... :)

Stradivariuksesta ostin kaksi kevät/kesätakkia. Olen siis totaalisesti ihastunut vanha roosa/puuteriroosa väriin. Sellainen takki oli saatava. Toinen on hennon vaaleansininen. Ihastuin niin kumpaankin, enkä osannut päättää, kumpi olisi kivempi. Otin kummatkin :) Toisessa on edessä vetoketju, toinen on avoin.

Zarasta löysin topin Tykkään yhä tähdistä!

Rannekoru (musta käy kaikkien kanssa) ja tuota nilkkakorua en voinut vastustaa. Oli ylisöpö :)

Bull&Bear-kaupasta ostin tuon vanharoosa-värisen paidan.

Springfield tarjosi minulle alennusrekissä ihanan takin. Oli nimittäin -50% alennuksessa. Ostettavahan se oli! Väri on tumman sininen. Kuva ei tee täyttä oikeutta takille. On paremman näköinen luonnossa! Tätä olenkin pitänyt täällä Madeiralla melkein joka ilta. Niin mukava päällä. Rentokin. Samasta kaupasta ostin myös tummansinisen huivin, jossa on valkoisia pieniä palloja. Siitä en kuvaa nyt ottanut.

Bershkasta lähti mukaan musta valkoinen tunika tai paita...kevyt ja ilmava.

Tuossa nyt nuo isoimmat vaateostokset. Vielä pari pukeutumiseen liittyvää pikkuostosta; verkkonilkkasukat ja hiuslenkit. No siinä ostoksia itselleni ja sitten paljon tuliaisia muksuille lisäksi vaatteista lähtien. Kaipa nuo mukaan saa, ilman ylipainomaksua :)

Toki mukana oleva tyttäreni on saanut myös uusia vaatteita, periaatteella "mamma betalar" :)

Share

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Kivoja ostoksia olet löytänyt :) Onko siellä hintataso vaatteissa edullisempi kuin Suomessa, vai samaa luokkaa?

kirsihannele

Kiitos :). Sanoisin, että samaa hintaluokkaa kuin Suomessa

Kommentoi