Neuletakki

Vaikka päivät olisivat kuinka lämpöisiä tahansa, en osaa aamulla vielä ilman takkia lähteä töihin. Aamu seitsemältä on aina vielä viileähköä tai ainakaan hiki ei tule. Puserot/paidat kun ovat minulla jo muuttuneet lyhyt hihaisiksi (ihan vain periaatteesta; on kesä!), niin jonkinlainen takki on kyllä aamulla tarpeen.

Tämä tumman sininen, ohut neuletakki on Gina Tricotilta ostettu. Ostin samalla myös beigen samanlaisen. Nämä ovat pitkiä, ylttää polviin asti. Olen tykännyt käyttää valtavasti, jo viime kesänä. Huivi on Mallorcalta viime kuussa ostettu. Laukuksi valikoitui vaalea, ISO, kuten minulla olla pitääkin :). Laukku on kyllä ainakin 10 v vanha..

Sellaiset tänään...

 

Share

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Tosi kivan näköinen neule. :) Mä taisin lähteä tänään ensimmäistä kertaa aamukuudelta töihin ilman pitkähihaista, ehkä säkin tarkenet pian! (Toisaalta nyt kun on noin kiva neule, miksei olla ottamatta sitä mukaan.)

kirsihannele

Toivotaan, koska muuten on kylmä kesä, jos pitää joka aamu laittaa joku päälle... :)

Minnea
Minnean muruja

Minäkään en aamuisin pärjää ilman jotain takkia/villatakkia, vaikka päivällä olisikin lämmin. Musta pitkä villatakki on kyllä kätevä kaiken kanssa :)

kirsihannele

Jonkun verran pitää lämmetä, että voi jättää takin kotiin. Sellaisiakin aamuja on ollut, tosin ei tänä kesänä. Muistan kun joku kesä sitten oli jotenkin ihan substrooppinen ilma jo heti aamusta; hiottava ja kostean kuuma...Silloin jopa minäkin jätin takin kotiin :)

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Sä olet lähtenyt tyylikkäänä liikenteeseen. Hieno neule ja kiva huivi.

kirsihannele

Kiitos Tiikerikatti :)

Kommentoi