Nopeasti hampurilaiset

Viikolla, kun töiden jälkeen ei halua seistä hellan edessä tuntia tekemässä ruokaa, on kiva tehdä jotain hyvää nopeasti. Hampurilaiset maistuvat meille kaikille. Pelkkään kaupan hampurilaiseen saa lisää makua, kun paistaa väliin paistetun kananmunan ja laittaa sulatejuustosiivun. Juusto sulaa kivasti sinne. Niin hyvää helposti ja nopeasti. Minulle riittää tuo yksi hampari, se on jo sen verran täyttävä. Tämä yksi meidän pikaruokamme. On niitä onneksi monia muitakin :-)

 

Share

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Me myös tykätään tehdä itse hampurilaisia! Tuota paistettua kanamunaa en olekaan testannut :)

kirsihannele

Kananmuna tekee siitä mielestäni juuri "täydellisen", niin ja täyttääkin enemmän, joten yksi hamppari riittää :)

Torey
Näissä neliöissä

Meillä nakit ja ranskalaiset on se uunissa helposti tuleva ruoka. Ei joka viikkoinen herkku, mutta just sellanen mikä maistuu kaikille ja helpottaa arjessa kun ei tartte hellan ääressä seistä koko aikaa. :)

kirsihannele

Ne kuuluvat myös meidän pikaruokiin arkipäivisin! Välillä nakkien tilalle laitetaan lihapullia, välillä kananugetteja :D. Helppo ja hyvä ruoka :)

Kirsikka W.

Pikahampurilaiseen saa vaihtelua myös esim. ananasrenkailla (jotka voi myös paistaa!), sweet chili -kastikkeella ja tuoreilla kasviksilla. Ja ihan supernopeasti syntyy silti!

 

Meillä ristikkoperunat, broileripyörykät ja nugetit ovat sitä pikaruokaa, jota syödään kun muuta ei ehdi/jaksa laittaa :)

kirsihannele

Kyllä joo, ananaskin sopii ja salaatit. Salaatteja ja tomaattia välillä laitetaankin. Kaikki lisukkeet saa aina vähän uutta makua mukaan.

Ristikkoperunut on hyviä!! Meilläkin käytössä. Meillä on kyllä kaikki pakasteperunaversiot käytössä :). Palloperunatkin ovat hyviä...

sharks
by a mile

Nopeat ruokavinkit on aina jees! Itse en ole pitkään aikaan syönyt kaupasta ostettua hampparia, mutta pitääpä laittaa kokeiluun tällainen tuunattu versio :)

kirsihannele

Tuunauksella siitä tulee ihan syötävä versio :)

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Pitäisi joskus kokeilla, jos tekis ihan alusta asti, paitsi sämpylät valmiina, itse tehty jauhelihapihvi ja lisukkeet päälle. Joku viikonloppu kokeilen. Harmittaa ettei ole aineita kotona kun olis vähän nälkäkin tätä kirjoittaessa. :D

kirsihannele

Sillaihan siitä tulee jo tosi hyvä, jos itse tekee pihvit, nam :)

Kommentoi