Nukkekoti

Kun minä olin lapsi, oli minulla ihana nukkekoti. Se oli oman isäni tekemä. Siinä oli sähkötkin ja koko talon levyinen parveke kaiteineen. Se oli iso ja korkea. Oli monta kerrosta. Löytyi piano, kristallikruunu, sauna ja kaikki tarpeellinen. Se on annettu jollekin lapselle eteenpäin, ei minun, vaan vanhempieni toimesta.

Kun minulle sitten alkoi tulla lapsia ja varsinkin se ensimmäinen tyttö, mietin ja muistelin ihanaa nukkekotiani...

Pyynnöstä isäni tekaisi sitten tytölle joululahjaksi nukkekodin. Siinä ei ole sähköjä, sauna kuitenkin löytyy. Sillä ovat leikkineet kaikki kolme tytärtäni kavereidensa kanssa vuosia ja taas vuosia. Käyttö on ollut kovaa ja niin mieluinen on tämäkin ollut. Eilen kun se sattui silmiini pölyisenä paikallaan, jäin katsomaan sitä. Se näytti ihan hyvälle vieläkin. Pestä se pitäisi, pölyä oli joka paikassa. Huonekalut pitäisi puhdistaa ja laittaa tavarat paikalleen siistimmin. Kyllä siitä hyvä tulee, kunhan joskus tuon siistimisen teen.

Otin kuitenkin siitä kuvia, vaikka siivouksen jälkeen se olisi todella hyvännäköinen. Siihen saa kuitenkin kulumaan monta tuntia, joten nyt en siihen hommaan alkanut..

Valmistaudu scrollaamaan alaspäin, kun enhän voinut 1-2 kuvaa ottaa, vaan niitä piti ottaa paljon enemmän, että saa oikean kuvan talosta.

Voi kiitos ♥♥♥ Isi ♥♥♥

Nyt kuviin. Unohda pöly ja sotkuisuus, katsele taloa vain lasten silmin, niin näet, että se on ihana! Kutsuu leikkimään!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.