Nyt näkyy, loistaa ja vilkkuu :)

Muutama viikko sitten sain eräältä toimittajalta tälläiset heijastinvaljaat tai -henkselit. Hän tuli meille töihin pieneen palaveriin ja tälläiset sitten saimme. Nämä ovat kyllä tosi hyvät Suomen pimeisiin syksy- ja talvi-iltoihin. Kerrankin jotain todella hyödyllistä :)

Näitä voi siis pitää ihan vain heijastinvaljaina päällä. Edessä ja takana olevat valot voi myös laittaa palamaan. Ne voi laittaa päälle joko eteen tai taakse tai kumpaankin yhtäaikaa eli valinnanvaraakin löytyy. Edessä palaa keltaiset valot tai siis tavalliset lamput. Takana taas palaa punaiset. Ne siis saa palamaan, jos haluaa näkyä paremmin. Sen lisäksi ne saa myös vilkkumaan, erikseen kummallekin puolelle tai sitten kummatkin vilkkuu yhtäaikaa sekä edessä, että takana, ihan miten haluaa :). Jo luulisi autoilijoiden näkevän!

Turvallisuus ennen kaikkea! Itse ehkä pidän vain heijastinliivinä, palavat, eri toten vilkkuvat valot, ovat minulle vähän liikaa :)

Vilkkumista en tietystikään kuviin saanut...

Loppujen lopuksi nämä siirtyivätkin äidilleni. Hän niin mielellään otti henkselit. Minulta olisi voinut jäädä kuitenkin kaappiin :D

 

Share

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Onpa hienot! Kyllä taas kun talvi ja pimeät illat tuli niin välillä itse kun oli autonratissa ja koiranulkoiluttaja tuli tummassa takissa ilman kunnon heijastimia, niin ei sitä kyllä näe! Kenenkään yli en ole ajanut, mutta en myöskään yhtään ihmettele jos joku jossain moisessa varustuksessa auton alle jää! Etenkin jos ei ole katulamppuja. Toisen huomaa liian myöhään jos tulee yllättävä tilanne. Meillä on heijastinliivejä. Lisäksi aikoinaan lastenvaunuihin teipattiin lisäheijasteet.

kirsihannele

Se on kyllä kauhea tilanne ja säikäyttää, kun ajat autoa ja yllättäen huomaan jonkun siinä edessä....Kun kaikki ihmiset eivät oikeati pidä mitään heijastimia. Ne jotka pitävät näkyvätkyllä hyvin. Heijastinliivithän ne kaikille olisi hyvät. Pitäs olla pakolliset!!

sharks
by a mile

Noi olis varmaan tosi hyvät jollekulle, joka tykkää vaikkapa lenkkeillä aamuvarhain tai illalla jo pimeän aikaan. Mä oon itse vähän huono pitämään heijastimia. Onneksi sain joululahjaksi yhden jonka sitten sain kiinnitettyä takkiin, niin näyn edes jotenkin :)

kirsihannele

Jos mulla olisi koira, jonka kanssa joutus käymään pimeällä lenkillä, niin sitten varmaan tulisi pidettyä kaikenlaisia...Heijastin minullakin :)

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Nuo vilkkuvat valot, eritoten punaiset takana ovat kyllä päivän piristys. Naurattaa vähän tuo kun on ihmiselläkin punaiset takavalot kuten autolla tai pyörällä. Mutta tosi hyvä idea. Nyt vain äiti vilkkumaan. :D

kirsihannele

Pitäskin kysyä äidiltä, et onks se käyttänyt noita vilkkuvina :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.