Omatekemät lihapullat

Kesällä ja talvellakin, yksi helppo omatekemä ruoka, joka maistuu meille aivan kaikille, on lihapullat. Siihen haluan aina keittää nauhamakaronia. Tämä ja lihamakaronilaatikko ovat niitä ainoita ruokia, joihin käytän ketsuppia :) eli käytän tosi harvoin. Kun taas muut meillä tuntuvat peittävän ruuan kuin ruuan ketsupilla, myös mies :) Perunamuussinkin päälle? Sitä minun on vaikea jo ymmärtää...

Tässä pullat juuri pyöritettyinä , raakoina yhä paistinpannulla. Nauhaspaghetti kiehuu...

Siinähän ne nyt on valmiinä syötäväksi. Ihan perusruokaa, silti niin hyvää. Ei hienoja kattauksia. Lisukkeena vain tomaattia ja kurkkua.

Tämä vastapainoksille niille upeille blogeille ja niiden upeille ravintolaruokakuville. Suomalaista, arkista kotiruokaa.. :)

Share

Kommentoi