Oranssia, oranssia

Kun olin ensimmäistä kertaa Rodoksella vuonna 2012 (nyt olen ollut siellä jo kolme kertaa! Siitä tuli kerralla yksi lempipaikoistani), löysin pienestä ihanasta kaupasta tälläisen tosi oranssin laukun. Enempää oranssinen ei olisi enää pystynyt olemaankaan. Lateksinen laukku. Ei pieni sadekaan haittaa. Pisarat liukuvat pois. Näin tämän näyteikkunassa, sen jälkeen pitikin mennä sisälle ja ostaa se. Oranssi ei ole minun lempivärini, mutta miten tuo sattuikaan siihen tunnelmaan, siihen helteeseen. Se oli ostettava. Nyt pidän tätä kesällä mustien vaatteiden kanssa, aina silloin tällöin. Vaatteiden pitää olla yksiväriset, koska laukku on niin ORANSSI. Koska laukussa on mustaa, niin olen päätynyt pitämään tätä vain mustien vaatteiden kanssa :)

Kuitenkin silloin kun minulla on tämä laukku käytössä, haluan laittaa oranssiset sandaalit jalkaani. Ne ostin joskus Seppälästä. Ne eivät ole samaa oranssia, ehkä enemmän neon oranssia. Sopii kuitenkin pidettäväksi yhdessä. Laukku keikkuu ylhäällä ja kengät alhaalla, joten eivät ole vierekkäin, kuten kuvassa. Sandaaleja pidän aika paljon ilman tuota laukkuakin. Ne sopivat niin hyvin ruskettuneisiin jalkoihin. Näyttävät silloin tosi hyvälle :)

 

Share

Kommentit

kirsihannele

Kiitti, on se aika hauska :) Ainakin näkyy!!!

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Ihana oranssi. Oranssi taas nimenomaan on minun lempivärini. Se on niin iloinen ja vahva väri, tiikerissäkin on oranssia ja tiikeri on minun voimaeläimeni. Olen kiinalaisessa horoskoopissa tiikeri. :)

kirsihannele

Ai on :) No vahva se on ainakin, ehkä iloinenkin, mulle tulee vain mieleen porkkana :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.