Ostin laukun pikkujouluihin ja muihin rientoihin :D

Olen pitkään ollut vailla pientä kivaa laukkua, jota voisi pitää esim. pikkujouluissa, teatterissa ja muissakin juhlissa. Lähinnä ajattelin pikkujouluja tähän aikaan vuodesta :). No olihan minulla myös toinen juhla mielessä, kun tämän laukun näin. Minun "päivälaukut" ovat isoja, koska kuljetan puoli elämää mukanani...ne eivät vain sovi juhliin. Juhliin ei tarvitse otta mukaan kuin huulirasva, huulipuna?, kännykä ja peili. Ehkä vähän rahaa. Yleensä ei sitäkään. Iso laukku ei vain sovi juhlavaatteiden kanssa.

Samoksella sitten osui silmiini tämä pieni musta laukku. Ei todellakaan aito MK, mutta juuri sopivan hintainen kokoinen. Sen sitten ostin. Maksoi 14 euroa :). Edullinen löytö. Olisin ostanut ilman MK-kirjaimia, mutta ne nyt olivat siinä, joten menkööt.

Tämä on kuitenkin nyt laukku jokaiseen tulevaan juhlaan :)

 

Share

Kommentit

Lilies
Lilies & Life

Ei voi olla, ostin täysin saman laukun Kosilta!! :D Hyvä maku ;) En olisi välittänyt mk-kirjaimista, koska ostan yleensä aidon jos ostan merkkilaukun, mutta tämä laukku oli kaikinpuolin niin täydellinen että menkööt. Ja tosi laadukas! Mulla tää on käytössä tällä hetkellä ihan arkilaukkuna töissäkin, mulla mahtuu kaikki tarvittava :)

kirsihannele

Siis ei ole oikeasti totta!! meillä muuten käy ihmeen usein nämä näin....Mä ostin takin, jota sinä juuri olit koittanut jne :D.

Minustakin tuo oli niin täydellinen, laadukas kaikin puolin, että pakko oli ostaa, vaikka nuo MK-kirjaimet tuossa olikin...

Niin hauska sattuma, taas!! :)

Lilies
Lilies & Life

Juu, oon huomannut että tosi samanlainen maku pukeutumisessa ja jopa sisustuksessa! :D Siellä Kosin laukkuliikkeessä oli varmaan lähemmäs sata vaihtoehtoa ja valitsin juuri tämän mustan :D On kyllä hauska sattuma :)

kirsihannele

ja jotenkin uskomatonkin, kun laukkuja oli oikeasti joka lähtöön. Oli erimuotoisia, -kokoisia ja -värisiä. Oli kaikilla merkeillä ja ilman merkkejä. Oli kuvioituja ja yksivärisiä. Oli kankaisia ja nahkaisia....niin juuri tuo sama niiden satojen eri variaatioiden joukosta...ja vielä ulkomailta, ei Suomesta esim. H&M:stä, niitä vaatteita ja asusteita voi tulla vastaan paljonkin. Tää on oikeasti niin hauskaa :)

Lilies
Lilies & Life

Niinpä, käsittämätöntä! :D

Minnea
Minnean muruja

Kaunis laukku! Tykkään tuosta mallista ja noista hapsuista! Minäkin olisin ostanut ilman MK-kirjaimia :)

kirsihannele

Kiitos :). Minä en ymmärrä, että miksi niiden pitää laittaa noita MK-merkkejä (tai Chanel, Dior, Luis Vuitton jne) vähän joka laukkuun, kun ne olisivat paljon kivempia ilman...

sharks
by a mile

Kiva laukku! Olisin voinut ostaa itsekin! :)

kirsihannele

Kiitos :). Se on kiva, nätti, käytännöllinen, tyylikäs ja ja ja :D

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Kiva laukku. Täytyy tunnustaa maalaisuuteni, kirjaimet MK eivät sano minulle mitään. :D :D No kommenteista päätellen jokin valmistaja varmaankin. :)

kirsihannele

Heh, tähän asti luulin, että kaikki tietää Michael Korsin, mut erehdyinpäs :D, mut nyt tiedät sinäkin, kun kurkkaat vaikka tänne:

https://www.michaelkors.eu/en_FI/?ecid=MKS_FI_Fi_TM&gclid=EAIaIQobChMIkM73ycv_1gIVGmUZCh2VogbOEAAYASAAEgJtevD_BwE

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.