Pahin näkemäni myynti-ilmoitus kirppiksellä

Stuttastiinan tämän päiväisestä blogi-kirjoituksesta muistin pahimman myynti-ilmoituksen facen kirppiksellä mitä ikänä olen nähnyt tai ainakin se oli sieltä pahimmasta päästä. Kun näin sen ilmoituksen, en ollut uskoa silmiäni. Myyntitekstikin piti lukea useamman kerran. Ihan oikein luin ja ihan oikein ymmärsin.

Eikö kaikki ihmiset oikeasti tiedä, että on olemassa roskiskin. Roskikseen kuuluvat roskat, joita ei voi myydä, ei voi lahjoittaa, ei voi kierrättää, ei voi käyttää ollenkaan, joilla ei ole mitään arvoa. Roskat siis roskiin. Ei roskilla kannata rahastaa. Ei roskia kannata myydä. Ei kukaan osta roskia. Arvatkaa vain syyhysikö sormiani kirjoittaa tuo siihen ilmoitukseen? Sitten muistin, että eihän se ole hölmö, joka pyytää, vaan se, joka maksaa, joten annoin olla ja rauhoituin. No pikkuisen sisällä vielä kuohui... :)

Tässä ei sentään lukenut, että PESU JÄÄ OSTAJALLE :D...No tosin tuo, että on pesty, ei yhtään parantanut ilmoitusta tai ostohalua tässä tapauksessa. Mielestäni ei tekstissä kannata puhua totuuden vastaisesti, jos kuvatkin kertovat muuta. Kun katsot kuvia, kiinnitä huomio, että oli kirjoittanut VÄHÄN KÄYTETYT!

Ostaisitko sinä nämä (20 eurolla)?

Tässä ilmoituksen tekstiosuus:

36 Otzit sisäkengiksi/kesään/etelänlomalle! Todella ihanat jalassa, näillä jaksaa seistä ja kävellä pitkään! Antibakteerinen korkkipohjallinen irrotettavissa kenkien pesua varten. Vähän käytetyt ja juuri pestyt... Kärjissä "alapuolella" kulumaa. 20€

 

Share

Kommentit

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Siis, apua. Toi on ihan kauhee. Luin ja kommentoin myös Suttastiinan kirjoitukseen. Joku siis joskus sanoi minulle että ei kannata pestä tuotetta ennen kuin vie sen kirpparille, ostaja taatusti pesee sen ennen käyttöä. Totta varmaan, mutta kivempi on myydä siisti ja puhdas tuote. Juuri äsken silitin yhden pesusta tulleen mekon ja liivin ja kohta vien ne kirpparille.

Noiden kenkien oikea paikka on roskis, ihan oikeasti.

kirsihannele

Niin on, roskis on se oikea paikka!

Minä kaupastakin valikoin aina sen vähiten ryppyisen paidan, vaikka ei ne silleen ryppyisiä ole kuin pesun jäljiltä olisi, joku vekki saattaa olla, silti sieltäkin valkkaan :)

Suttastiina

Hahahahaha - päivän naurut, kiitos!

Olisi edes laittanut myyntitekstiin, että "perusteellisesti sisäänajetut" :D

kirsihannele

Ei voinut, kun noihan oli vähän käytetyt :D Millaisethan hänen mielestä on paljon käytetyt kengät? Herranjestas millaisia ihmisiä ja mitä ne myyvät! Ne irrotettavat "antibakteeriset" (sisältää kaikki bakteerit) pohjatkin olivat ihan likaiset. Varmaan paljailla varpailla kävellyt koko kesän..hyh hyh..

Kirsikka W.

Auts, ihan hirveät :D En ottaisi vastaan vaikka ilmaiseksi saisi, saatikka maksaisi kahtakymmentä euroa! Enkä kyllä missään universumissa kehtaisi itse myydä mitään noin hirveää...

kirsihannele

Niin, noihinhan tulee ihan oma facebook-nimikin :D Noloa...

Kommentoi