Paikallisessa muotiliikkeessä (Samos)

Kierreltiin ja käveltiin miehen kanssa pitkin poikin Samosta. Kerran vastaan tuli eräs paikallinen vaatekauppa. Oikeastaan kaikki myytiin reilulla -50% alennuksella. Vahinko, että syksyisiä, puhumattakaan talvisia, vaatteita ei näkynyt. Ostin kuitenkin muutaman paidan, vaikka suurin osa olikin aika kesäisiä. Voihan niitä pitää vaikka neuletakin kanssa! Kaupan nimi oli Kokka:

Löysin sieltä kaksi aivan samanlaista paitaa, vain väri on eri:

Yksi pitkähihainenkin paita löytyi ja lähti mukaan:

Pari muutakin ostin. Tuon valkoisen ajattelinkin laittaa kotimatkalle mustien housujen ja ohuen, musta neuletakin kanssa. Sopii hyvin niin :)

 

Share

Kommentit

sharks
by a mile

Mä käytän kesäisiä vaatteita kesät talvet - kuten sanoitkin, tarkenee kun nappaa villatakin päälle. :)

Kivoja ostoksia!

kirsihannele

Kiitos! Kesämekot ja -kengät taitavat olla sellaisia, joita ei voi oikein käyttää ympäri vuotta. Kaikkia yläosia kyllä voi :)

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Kivat liehuhihat tuossa taidallisessa puserossa. Ja vaikka kaikkia kesävaatteita ei voikaan enää Suomessa käyttää, tulee kuitenkin ensi kesä, toivottavasti hieman lämpimämpi kuin tänä vuonna. :)

kirsihannele

Ens kesän on PAKKO olla lämmin!!!! :)

Lilies
Lilies & Life

Ensimmäinen vaaleanpunainen paita on niin ihana, ostaisin itsekin jos löytäisin ♡  myös leveähihainen raitapusero on kiva :)

kirsihannele

Kiitos :) Tänään oli heti loman jälkeinen eka työpäivä japäälle laitoin juurikin tuon ekan :). Viihdyin hyvin se päällä.

Kommentoi