Päivän asu

Tänään oli ihana, lämmin päivä. Tosin vietin sen töissä, ilmastoidussa huoneessa. En sitä lämpöä tunne tietysti siellä, mutta näen ikkunasta. Tänään kuitenkin minulla sattui olemaan työterveystarkastus klo 12.00, joten päätin tehdä sen reissun kävellen. Työaikana liikuntaa :) ja vielä maksetaan siitä! Näin sain nauttia ihanasta auringon paisteesta minäkin, päästä vähän aikaa pois työpaikalta. Ihana sattuma, että se tarkastus oli juuri tänään, eikä sinä päivänä, kun vettä sataa taivaan täydeltä!

Mikäpäs oli näissä maisemissa kävelläkään:

Mietin vähän eilen illalla laittaisiko pelkästään tuon mekon "mekkona" töihin, mutta en vielä osannut noin lyhyttä laittaa, joten päädyin laittamaan valkoiset farkut alle ja pitämään mekkoa tunikana. Siinä nuo hihat on tarkoitus pitää niin, että olkapäät näkyvät, mutta eihän se töihin käy, joten tiukasti vain olkapäiden päälle :)

Kuvat nappasin työpaikan pukuhuoneessa, ihan ite :). Tunika on uusin ostokseni, Mangosta tietysti.

 

Share

Kommentit

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Kiva tunika. Tunikana minäkin sitä pitäisin. Kauniit kävelymaisemat sulla tosiaan on. :)

kirsihannele

Nyt olen kotona, heitin farkut pois ja pidän tätä mekkona :) Kotona menee näinkin, kun on lämmintä! Kyllä sielu lepää tuollaisissa maisemissa. En kyllä katunut, että jätin auton sinne työpaikan parkkiin minne sen aamulla ajoin ja kävelin...Aivan mahtava keli!

Kommentoi