Päivän takki

Viime kesänä, Suomesta (harvinaista kyllä) ostamani takki, on jotenkin ihana ja rento. New Yorkerista löysin tämän. Siinä ei ole edessä kiinnitystä, mutta vyö löytyy, jos haluaa kiinni pitää. Edessä on nuo ihanat hapsut. Niiden takia kai tuon ostinkin. Takki on ohutta villakangasta eli juuri sopiva pitää nyt, ennen kunnon (lämpimiä) kesäkelejä!

Takki sopii oikeastaan kaiken; farkkujen, mustien housujen, hameiden ja mekkojenkin kanssa. Värinsä puolesta käy myös kaikkeen.

Huivin ostin Pink Womanista lokakuussa 2016 Kosilta. Sekin sopii hyvin tämän takin kanssa. Tänään sopii kaikki kaikkeen:)

Miksiköhän tykkään harmaasta, kun se on kuitenkin niin vaatimaton väri?

Lopuksi vielä tsemppaus tähän päivään ja vaikka koko viikkoon:

Unohda virheet. Unohda epäonnistumiset.

Unohda kaikki, paitsi se, mitä aiot

tehdä tällä hetkellä  ja tee se!

 

 

 

Share

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Oi tosi kiva takki! Harmaa on vaatimaton mutta samalla voimakas väri, asiallinen, voi olla leikkisä ja sopii kaiken kanssa yhteen. :) Ja kiitos viimeisestä tsemppilauseesta, tuli tarpeeseen! <3

kirsihannele

Voi, kiitos! Harmaa on kyläl kiitollinen väri siitäkin, että siihen voi yhdistella "räikeämpiä" värejä, kun itse harmaa on niin hiirulainen :) Vaaleanpunainenkin sopii myös tosi hyvin harmaan kanssa.. Tsemppiä tarvitaan aina! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.