Päivän työasu

Minä pukeudun usein hieman omaperäisesti, juuri sopivasti erilailla, kuin muut työkaverini. Olen aina tykännyt tehdä niin. Vähän eri tavalla, kaikessa. Toki välillä pukeudun myös perinteisesti, mustaan jakkupukuun, tilanteen niin vaatiessa. Jos vain voin, niin laitan aina jotain hieman ylimääräistä tai jotain muuta kuin jokaisella. Jotain, joka erottuu ja erottaa.

Vaatteita minulla on paljon, todella paljon. Suurin osa niistä on ostettu ulkomailta. Haluan, että kaikilla ei ole samanlaisia. Samantapainen saa olla, mutta ei samanlainen. Tämän syyn takia olen hylännyt monta vaatetta; jos työkaverilla on samanlainen, jos kadulla tulee vastaan samanlainen. Kun teen ostokset ulkomailla, niin tätä harvemmin tapahtuu. Oikeastaan koskaan ei ole enää tapahtunut.

Työasuuni kuuluu Bershkasta ostetut paita ja housut. Alanyasta ostetut kengät. Rannekello on Kyprokselta ja rannekoru (jutun rannekorusta voit lukea klikkaamalla sanaa rannekoru) Teneriffalta.

Laukuksi valikoin yhden, jonka väri "mätsää" paitaan ja kenkiin. Niin siitä muodostui kokonaisuus.

Miten on sinun kohdalla; perinteinen vai jotain hieman/paljon erilaista?

Share

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Kiva ja persoonallinen asu :) Sopii sulle! Joskus on kiva laittaa jotain ihan erilaista ja jännää päälle, mutta usein menen melko perinteisellä ja klassisella tyylillä.

kirsihannele

Voi kiitos! Ei minullakaan ihan aina ole jotain erikoista, mutta usein kuitenkin tai ainakin joku elementti pitää olla erikoinen olkoon se vaikka sitten se näyttävä koru kaulassa :)

Kommentoi