Palaveriherkut

Meillä tarjotaan usein palavereissä kahvin ja teen lisäksi jotain syötävää. Välillä makeaa, välillä suolaista. Tämä tapahtuu kuitenkin aina, kun on vieraita. Nyt oli vieraita Ruotsista. Loput mitä palavereistä jää, tuodaan meidän kahvipöydälle (on onni kuulua neuvotteluhuoneita lähimpänä olevaan "kahviporukkaan", nimittäin muut jää aina ilman). Joten aika ajoin nautimme kaikenlaisia herkkuja. Ruotsalaisille tarjottiin suklaakakkua, lienee joku juustokakku? Ja hedelmiä.

Kakku oli hyvää, tosi suklaista. Ei sitä isoa palaa olisi jaksanut tai pitäisikö sanoa, pystynyt syömään, oli niin tuhtia tavaraa :). Hedelmät ovat aina hyviä, kevyttä syömistä. Kuvasin kakkua "karussa" ympäristössään. Ei työpaikalla saa hienoja, täydellisiä kattauksia laitettua, ainakaan ylijäämäkakuille, joten kuvien taustat on "työpaikkataustoja" vain ja kakun alle en löytänyt kuin paperin...joten kiinnittäkää huomio enemmänkin kakkuun kuin muuhun!

Hyvin kakku teki kauppansa, vaikka ei ollutkaan mitään kattausta :-)

 

Share

Kommentit

Lilies
Lilies & Life

Niiiiin hyvännäköstä kakkua! Kyllä menis pala jos toinenkin :D

kirsihannele

Minä olen ihan liikaakin makean perään, joten kelpasi kyllä :)

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Onpa ihanan näköisiä herkkuja. Suklaakakkua varmaan riittää pienikin pala ja hedelmät sen kanssa tuo ihanaa raikkautta ja vastapainoa. :)

kirsihannele

Kyllä sopivasti oli herkkuja, ei pelkkää suklaakakkua, vaan keventävää ja raikasta vastapainoksi :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.