Palma Novan rannat

Olemme nyt siis Mallorcalla, tarkemmin sanottuna Palma Novassa. Täällä on kauniita hiekkarantoja, joissa on puhdas, vaalea hiekka (vertaa esim. Teneriffa). Niitä on kiva katsella ja niissä on kiva kävellä. Koska tämäkin on ajastettu postaus, on kuvat otettu 2015, kun edellisen kerran olin täällä. Luulen kuitenkin, että rannat ovat ihan samanlaiset yhä vieläkin. Voisin melkein vannoa :)

Laitan uusiakin kuvia iltaisin, jos netti vain pelaa, jos on aikaa, jos on haluja, jos netti ei maksa liikaa...monta muttaa matkassa, siksi varminta oli laittaa ajastettuja juttuja matkan ajaksi.

Joka tapauksessa rannat ovat kauniita. 2015 olin huhtikuussa täällä, silloin ei vielä sesonki ollut parhaimmillaan, joten rannatkin olivat melko autioina. Olipahan tilaa. Mikähän tilanne nyt? On kuitenkin kuukausi eteenpäin eli toukokuun loppupuoli, jokohan on rannat täynnä aurinkotuoleja?

Tässä istun penkillä ja katselen rannalle, merelle

 

Share

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Toukokuun lopulla on jo varmaan enemmän porukkaa! Toivottavasti säätkin ovat lämpimät!

kirsihannele

Aurinko on polttavan kuuma täällä, näkyy tosi palaneita ihmisiä, eikö ne ole koskaan kuulleet aurinkorasvoista, raukat??? Ja rannat on täynnä :)

ja otettiin wifi viikoksi, sekin vielä :D

Kommentoi