Pitkä flanellipaita

Eilen minulla oli päälläni pitkä flanellipaita. Sen ostin Kosilta viime vuoden lokakuussa. Ensimmäistä kertaa pidin nyt sitä hihat käärittynä ylös, noilla paitaan kuuluvilla "tampeilla". Onneksi ne saa pitkiksikin, niin pitoaika pitenee kummasti...Paita on tosi lämmin, koska sitähän flanelli on. Ulkona ei nyt vielä ole niin kauhean kylmä, niin halusin pitää hihat lyhyinä, ettei tule liian kuuma. Varsinkin työpaikalla, sisällä toimistossa. Väritkin ovat niin omiani; mustaa ja valkoista.

Paidan mukana tuli ohut nahkahihna, jolla paidan  voi pitää kiinni. Minä kuitenkin pidän siitä, kun se on auki, joten hihnat saavat roikkua sivuilla. Tykkään paidasta. On niin pehmeäkin :)

Paita, Pink Woman, Kos

Housut, New Yorker, Matkus (ostoskeskus), Kuopio

Kengät, Porto Pi-ostoskeskus, Mallorca

Share

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Kiva malli, tuollainen vähän pidempi! Muuten en niin flanellipaidoista välitä, mutta tässä on vähän jotain jujua :)

kirsihannele

Minäkään en yleensä tykkää flanellipaidoista, mutta tässä varmaan teki tuo pituus, että oli kiva ja se, että hihat saa käärittyä ylös, niin ei näytä niin perinteiseltä flanellipaidalta :D ja ehkä tuo ohut vyökin...

ElizabethRinne

Onpas hyvännäköinen sun päälläsi! :) Itsekään en flanellipaidoista niin välitä mutta tää on kyllä tosi kiva! Hyvän löydön oot tehnyt :)

Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

kirsihannele

Kiitti :)

Rekkiin olisi minultakin jäänyt, jos olisi ollut ihan tavallinen. jotain tässä pitkässä mallissa oli, joka sai minut ottamaan sen :). Ehkä se hieman jakkumainen olemus...

sharks
by a mile

Kivan värinen! Varmasti mukava vaate syksyyn :)

kirsihannele

Kiitos, kyllä se on mukavan lämmin :)

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Aivan ihanan rennon näköinen vaate, sopii sulle tosi hyvin. :)

kirsihannele

Kiitos sydäntä ja mieltä lämmlttävästä kommentista!

Kommentoi