Puolukkapiirakkaa työpäivän lomassa

Pienikin poikkeava juttu piristää aina työpaikalla. Sen ei tarvitse olla isoa, kallista, täysin normaalista poikkeavaa, vaan se voi olla hyvinkin pientä. Viimeksi piristi, kun saimme leivonnaisia kahvitauolle. Se "palkinto" tuli siitä hyvästä, kun kuukaudessa ei ollut yhtään tapaturmaa. Kahvit/teet/kaakaot/mustaherukkamehut ym. työnantaja tarjoaa aina toimihenkilöille, mutta ei tietysti leivonnaisia tai oikeastaan pitäisi kirjoittaa: ONNEKSI ei tarjoa leivonnaisia joka päivä...

Näitä leivonnaisia ravintola toimitti eri pisteisiin. Kuvat meidän toimituksesta :)

Eihän monikaan toimihenkilöistä pysty vaikuttamaan yhtään tapaturmien syntyyn tehtaan puolella tai ehkäisemään niitä. Tietysti, jos huomaa jotain, niin siitä voi tehdä poikkeaman ja se asia korjataan. Kuitenkaan jokapäiväisessä toiminnassa sitä ei pysty ehkäisemään. Jos joku kaatuu, loukkaa sormensa veitseen tms. se vain tapahtuu siellä. Toimihenkilöt kun eivät ole tehtaan puolella, vain joskus käyvät käymässä.

Hyvillä mielin söimme piirakkaa. Onneksi puolukka ei maistunut. En tykkää yhtään jos puolukka maistuu kirpeänä ja karvaana jonkun makean leivonnaisen päällä. Tässä puolukan kirpeys hävisi kokonaan. Olisiko kardemumma tehnyt sen?

 

 

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.