Raakaa työtä lomalla

Kyllä sitä ihminen on hölmö....Miksi en tee raskaita pihahommia, kun taivas on pilvessä? Sitähän se on ollut melkein koko kesän. Ei, kun se pitää tehdä silloin, kun se ajatus iskee päähän. Viime viikolla aloitin. Aurinko helottaa. Aivan älytön hiki. Kaikki vaatteet märkinä. Silmälasit huurussa, kunnes ei enää tullut mitään hommasta. Hikitippoja tippui kokoajan silmälaseihin ja valui pitkin ohimoita.

Minä nääs päätin, että nyt lähtee kaikki rikkaruohot ja rentunruusut pois meidän talon ja rappusten väliseltä alueelta. Pelkästään siinä tuli hiki, karmea hiki. Saati sitten siinä kun päätin, että se alue päällystetään kivillä. Siinä vaiheessa mies sanoi lähtevänsä ruohon leikuuseen. No oli siitä hyötyä, minun rehkimisestä, ruoho tuli leikattua, hyvin ja kauan aikaa ja täydellisesti.

Kiviähän piti etsiä lapion kanssa ja kantaa ne pihalle. Voi että se on raskasta työtä! Naiselle. Minusta ei taitaisi tulla kivenpyörittäjää, eikä -hakkaajaa :)

Vielä on etsittävä paljon kiviä, jos tuon alueen meinaa saada päällystettyä. Kivien väliin kivituhkaa vielä aikanaan. Siinä on hommaa istumatyöläiselle, joka todellakin istuu työelämässä päivät tietokoneen ääressä.

Se on kuitenkin aloitettu. Saas nähdä montako vuotta menee tuohon. Helpostihan sen saisi kun olisi kiviä, mutta kun ne on etsittävä ja kaivettava, sen jälkeen vielä kannettava pihalle. Todella vastapainoa päivätyölleni. Olin aika poikki...mutta myös aika tyytyväinen.

 

Share

Kommentit

Tiikerikatti
Väriterapiaa

No siinäpä sitä on hommaa miehelle saati naiselle. Ota se pitkän linjan projektina, kun perhe huomaa kuinka hienoa tulee, hne ehkä innostuu auttamaan. :)

kirsihannele

Pakko se on ottaa sellaisena. Kyllä sain miehen kantamaan raskaimman kiven..kun nätisti pyysin :) 

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Kiva että sait apua. :)

kirsihannele

Niitä painavia just on vielä muutama...mut niitä mitä minä jaksan kantaa, niitä joutuukin etsimään. Toisaalta pitää pyytää miestä kantamaan ne, koska isoillahan täyttyy nopeammin :)

Kommentoi