Rodoksen ruokia

Palaan vielä syyskuun ihanaan Rodoksen matkaan (ehkä useammankin kerran), jonka vietin rakkaan tyttäreni (23v) kanssa.

Meillä oli siis tuo all inclusive eli ruuat (aamiainen, lounas ja illallinen), välipalat, jätskit, juomat (myös alkoholilliset, kuten olut ja viinit) kuuluivat hintaan. Drinkeistä oli oma lista, jotka kuuluivat tähän.

Ruuat olivat ihania. Tuli syötyä paljon, ihan liikaa. Oli kreikkalaista ruokaa sekä kansainvälistä. Kaikki maistui. Paljon kanaa.

Erikoisempina mustekala ja miekkakala. Minulla olikin jo aikaisemmin postaus mustekalasta "Maistuisiko sinulle?".

Vain muutaman kuvan otin ruuista tällä kertaa. Seisovista pöydistä on kyllä kiva hakea ruokaa. Voi maistella kaikkea vähän ja mistä pitää hakea sitä lisää. Tosin siinä vaiheessa kun haet grillattua lammasta seitsemännen kerran lisää, alkaa jo vähän hävettää :)

Tässä lautasella on kaikkea mahdollista; moussakaa, pinaattijuustopiirasta, kanaa, kalaa, kanavarrasta, miekkakalaa....Njam

Sitten oli kerran ihanaa pitaa yhtenä ruokana monen muun lisäksi. No on lautaselle pitan lisäksi ahdettu kananpalojakin :):

Tämä salaatti jäi mietityttämään. Mitä nuo pallot ovat? Eivät ole viljaa. Olivat pehmeitä, pieniä, eivät maistuneet millekään. Jänniä kuitenkin olivat, piti ottaa useamman kerran:

ja tämä mustekala, aivan mahtavaa! Ei yhtään sitkeää. Meni alas kaikkine imukuppeineen ja päineen ja oli vielä hyvää. Noin hyvää mustekalaa en olekaan ennen syönyt! Toivottavasti joskus saan sitä vielä jossain, tarkoitan noin mureaa ja hyvää,  mustekalaahan saa joka paikassa...

Aamupalalla en suolaisten päälle voinut vastustaa makeaa. Joka aamu aamu oli otettava vielä herkkuja ja NUTELLAA!

Letut jätin sittemmin pois ja keskityin kahteen croisanttiin ja NUTELLAAN. Ihania vasta paistettuja croisantteja ja NUTELLAA.

Tuli himo niihin, paha himo. Miten voikaan olla suussulava yhdistelmä! Kuvassa on myös jollain suklaalla kuorrutettu mini-croisant, ei minua varten...kitkerää tummaa suklaata ja kuivien croisanttejen päällä. 

Kaupasta piti sitten tuoda kotiin tälläisiä NUTELLA-pakkauksia. Niissä on sellaisia syötäviä puikkoja, joilla kaivellaan tuota NUTELLAA. Minä toin kolme kpl. Tavallista NUTELLA-purkkia ei viitsinyt ostaa, kun sitähän saa Suomestakin.

Herrrrrrrkkua :)

Voi mikä NUTELLA-fani olenkaan! (ja nyt loppu tuo isojen kirjainten noin raju käyttö)

Share

Kommentoi