Samettitakki

Tämän Veromoda-takin ostin joskus, joskus kauan sitten Helsingistä. Siitä on itseasiassa pitkälti toistakymmenta vuotta aikaa. Takki oli paljon pidempi, vähän alle polviin asti. Niin pidin sitä vuosia, kunnes kyllästyin pitämään sitä. Juurikin pituutensa takia.

Onneksi keksin uudistaa sen eli helma pitää saada lyhyemmäksi. Ihana, ompelutaitoinen äitini sitten sen minulle lyhensi. Tuli taas niin hyvä siitä. Todella onnistunut lyhennys. Olen pitänyt tätä hurjan paljon keväällä ja syksyllä, kun pakkaset alkavat hellittää. Tässä kun on vain ohut toppaus. On kuitenkin toppaus, ei pelkkä vuori. Varsinkin keväälle tämä sopii, kun vaatteiden värit alkavat vaalentua. Mustat, paksut ja synkät takit muuttavat varastoon odottamaan uutta talvea. Sekin tulee, vääjäämättömästi, vahinko kyllä.

Kaulaan vielä äidin joskus, vuosia sitten virkkaama huivi, sopii väriin hyvin.

Aion pitää seuraavatkin kymmenen vuotta, jos en enemmänkin. Malli on niin klassinen ja noista napeista tykkään tosi paljon.

 

Kommentit

Hannnna (Ei varmistettu)

Musta tuntuu että mulla on ollut tämä sama takki!
Oma tyylini vain muuttui välissä, joten luovuin siitä.
Mutta huippua vastustusta kierrätyskulttuurille, että olet löytänyt sopivan takin jossa pysyt pitkään! Tavoitteeni on sama :)

kirsihannele

Joo, tämä on harvoja takkeja, jonka olen näin kauan pitänyt...Tosin minulla on muitakin takkeja pidettävänä kuin vain tämä. Tämä on vain jäänyt ja jotenkin en ole kyllästynyt...ja pidän yhä siitä. Luulen, että minunkin makuni on muuttunut paljon 10 vuodessa, mutta tuo takki... :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.