Sateenkaari Madeiralla

Täällä Funchalissa on puisto, jossa olen jokaisella Madeiran matkallani käynyt. Käyn ihailemassa sateenkaarta, kyllä, sateenkaarta. Puistossa on suihkulähde ja tietystä kulmasta näet aina sateenkaaren, se on ihana. Suihkulähteessä ui myös mustia ja valkoisia joutsenia, nekin niin kauniita. En tiedä puiston nimeä, mutta se on ihan keskustassa ja sen edessä taksiasema, jos ei jaksa vaikka enää kävellä hotellille...

Olen käynyt monissa puistoissa ja nähnyt monet suihkulähteet, mutta tätä ilmiötä en muualla ole huomannut, tätä sateenkaari-ilmiötä. Valon on osuttava juuri oikeassa kulmassa siihen, niin silloin se näkyy.

Se on todella kaunis. Tuon kuvan otin viime matkaltani vuonna 2011, mutta oli se siellä jo 1993, kun ensimmäisen kerran siellä olin. Tällä matkalla otan lisää kuvia, jos sen saisi vielä selvemmin kuviin.

 

Share

Kommentit

EllaGusGus

Ihana sateenkaari, ihana blogi ja ihana elämä <3

kirsihannele

Voi miten ihanasti sinä kirjoitat, kiitos <3. Nyt meikataan ja lähdetään aamupalalle, mutta tänään jossain välissä käyn kurkkaamassa noin kauniisti kirjoittavan ihmisen blogia :)

Kommentoi