Sivukujan baari, Mallorca

Pääkadulta kun malttaa astua hieman sivuun, voi löytää kivoja baareja, joissa hinnatkin romahtavat, verrattuna tähän pääkadun hintoihin. Kun olimme retkellä Mallorcalla, pysähdyimme pieneen kylään. Rannalla oli niin tyypillisiä baareja, korkeine hintoineen ja sisäänheittäjineen, että päätimme hieman kävellä eteenpäin.

Ei pitkään tarvinnut kävellä, kun olimme jo istumassa kivassa, viihtyisässä baarissa, jossa oli sisäpiha kukkineen. Otimme vain juomat yli 30 asteen helteessä.

Kun baarissa sitten katsoi ympärilleen, näkyi kivoja pieniä yksityiskohtia. Niistä saikin ihan kivoja kuvia ja baarikin oli kotoisa.

Oli kukkia laitettuna ihanasti moniin ruukkuihin rykelmänä. Kun ylöspäin katsoi, näki sisäpihaikkunan kukkineen. Vanha ovi. Rautaisia koristeita. Kyltti. Kaikkea pientä. Tykkäsin tunnelmasta ja kylmästä juomasta :)

Baari oli kuitenkin vain "kiven heiton" päässä ihanalta rannalta, jossa sijaitsi ne kalliimmat ja turisteille tehdyt baarit. Kannattaa kävellä hieman kauemmaksi, jos haluaa erilaista ja hieman aidompaa...

 

Share

Kommentoi