Stradivariuksen neuletakki

Kuten jo postauksessa kolme-syksytakkia esittelin toisen näistä Stradivariuksesta, Rodokselta, ostamastani takista. Esitelty oli tämä luonnonvaalea.

Hihat ja selkä ovat neulosta, mutta edessä on tuo lämmittävä kelsiturkkimainen osa. Kummatkin ovat edestä avoimia eli ei ole mitään kiinnitystä. Olen tykännyt pitää tätä.

Esittelyssa on nyt se toinen eli sellainen ruosteen ruskea, muuten sama. Ruskean on kokoa S ja tämä valkoinen koko M. Halusin toisen reilummankokoisena.

Kumpi sinusta on kauniimman värinen tai yleensä, kummasta pidät enemmän? Itse ehkä, mutta siis vain ehkä, käännyn tuon vaaleamman puoleen.

Toisaalta tuo ruskeakin on kiva, vaikea sanoa...

 

Pikkuhiljaa on aika siirtää nämä talvisäilöön, odottamaan uutta kevättä. Itseasiassa tuon vaalean pesinkin jo eilen. Kuivuttuaan siirrän kaappiin säilöön.

Toinen asia, josta huomaan, että syksy on todella tullut, rynnistänyt päälle, eikä mitään mahdollisuuksia kesään enää ole; vaihdoin eilen lakananvaihdon yhteydessä talvipeiton itselleni. Sellaisen paksun, pehmeän ja lämpöisen.

Siihen asti olin vielä nukkunut ohuella kesäpeitolla. Kun tuossa viikolla vedin kesäpeiton päälle vielä päiväpeitettä tuomaan lisälämpöa, ajattelin nyt on se aika, aika luovuttaa, että kesä on kokonaan takana!

Share

Kommentoi