Suklaaherkku

Kun samassa ruokakaupassa käy liikaa, sokeutuu. Minulle, meille käy niin. Otan vain ne samat asiat ja tavarat kauppakärryyn tutuilta paikoiltaan, enkä juuri uutuuksia katsele, vai pitäisikö sanoa, että en näe. Kuljen kaupassa kuin laput silmillä. Usein on kiirekin tai väsynyt töiden jälkeen, ei edes jaksa katsella. Meille on tullut myös tapa kiertää kauppa aina samalla, tutulla reitillä. Joskus olemme aloittaneet kiertämisen väärästä päästä, niin puolet jäi ostamatta! Kääk, millaisia tapojen orjia me olemme. Välillä, ihan joskus pysähdymme katselemaan kaikkea ja silloin sattuu silmiini myös useinmiten näitä uusia tuotteita.

Nyt oli taas sellainen kerta eli olimme kaupassa uusin silmin. Minkä herkun ostinkaan itselleni. Enkö minä tätä ollut aikaisemmin huomannut? Onneksi edes nyt. Suklaa on nimittäin parasta. Suklaaleivokset. Voi mikä ihana löytö!

Pitää kuiskaten myöntää, että söin koko paketin ihan yksin...Ei kerrota kenellekään. Ahne kun herkuille olen. Piilotin sen muksuilta. Ihania paloja. Kahdella haukulla meni, jos yritti sivistyneesti syödä, mutta jos normaalisti, niin kokonaan vain suuhun :). Taisin kokeilla kumpaakin tapaa, onneksi kukaan ei ollut näkemässä!

Suussasulavan hyviä. Ei parane kuitenkaan jatkuvasti ostaa...Like home made.

 

Share

Kommentoi