Sweet potato fries

Paljon mainostettu, pakkohan se oli meidänkin ostaa, eli pataattia. Koska olin nähnyt mainoksia pataattiranskalaisista, halusin niitä, ehdottomasti. Helposti vain uuniin, varsinkin tälläinen uusi tuttavuus. Lisäksi jotain yhtä helppoa eli valmiita cordon bleu:ta ja nugetteja. Valmistuvat hyvin samalla pellillä. Pääsinpä helpolla! Välillä näinkin.

Tuossa yllä menossa vasta uuniin. Tykkäätkö pataatista? Minun pitää myöntää, että ei kiitos enempää minulle näitä. Aivan liian makeita. 16-vuotias tytär ei pystynyt edes syömään annostaan loppuun. Häntä ihan "äklötti", juuri se makeus.

En tiedä olisiko nämä sitten parempia rasvassa keitettynä, jostain ravintolasta otettuina? Jotenkin on sellainen tunne, että se sama makeus on ja pysyy, olipa ne uunissa tai rasvakeittimessä kypsytettyjä. Tämä kokeilu päättyi tähän. Pysymme tavallisissa ranskalaisissa.

Share

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Bataattiranskalaiset näyttävt otsi hyvältä, mutta ovat myös omaan makuuni liian makeita. Bataattia syön kyllä muuten ruuassa. Monesti teen pojalle bataattimuusia muun ruuan kaveriksi, kun hän siitä niin tykkää :D

kirsihannele

Mekin tykättiin sellaisesta valmiista bataattisoselaatikosta. Ostettiin sitä jouluksi kaupasta. Se oli kuin muussia, tosi hyvin meni kaikki ja pidettiin siitä, mutta nämä, ei kiitos!

Westend Mum (Ei varmistettu) http://westendmum.fi

En usko, että bataattiranskalaiset uppoavat myöskään meillä. Kokeiltava se kuitenkin on, joten ei muuta kuin kauppaan :)
http://westendmum.fi

kirsihannele

:D...minunkin oli ihan pakko kokeilla, ei sille mitään voinut. En sitä ennen pystymyt keskustelemaan asiasta, nyt sentään pystyn, kun on takana se yksi kokemus :) Tulehan kertomaan sitten; tykkäsitkö vaiko etkö :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.