Syötävät tuliaiset

Usein tai oikeastaan aina ostan reissuilta kotiin myös kaikenlaista syötävää. Välillä juustoja, kestomakkaraa, keksejä, snack-pusseja (lue täältä) jne. Myös tuliaisiksi saatan tuoda syötävää vaatteiden, meikkien, laukkujen lisäksi muksuille.

Toukokuun Mallorcan matkalta toin karkkien ja vaatteiden lisäksi kotona vielä asuville muksuille suklaalevitettä (jota myös itsekin syön mielelläni) ja mehuja (ananas ja persikka). Suklaalevite maksoi vain 1 €/purkki ja on tosi hyvää! 

Näitä tuomisia on aina sitten kiva syödä ja juoda kotona ja muistella matkaa!

Tälläiset ostokset:

 

Share

Kommentit

Suttastiina

Mie kannan reissuilta kotiin maustepussukoita, -purkkeja ja -pulloja. Ja kaikenlaisia vanukas- ja hyytelöjauheita, mallia "sekoita vain neste".

Tosin useimmiten nuo vanukkaat ja hyytelöt jäävät syömättä, kun tarkemmin lukien niissä on pähkinää tai muuta perheen allergialistalle kuuluvaa...

kirsihannele

Mä unohdin mausteet!! Niitä mä kanssa ostelen...Hanian kauppahallista ostin isoja pusseja kuivattuja pienen pieniä chilejä. Ne on vahvimpia, mitä koskaan olen löytänyt!!! Ihania. Niitä tosin ei meillä syö kukaan muu kuin minä :D. Siis polttaa oikeasti suussa, kirvelee kurkussa, NJAM

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.