Takki eka kerran päällä loman jälkeen!

Tänään oli siis ensimmäinen työpäivä kolmen viikon loman jälkeen. Lomailua jatketaan kolmen viikon päästä Kreikan Samoksella :)

No kuitenkin sateisen sunnuntain jälkeen, oli maa vielä tänä aamunakin märkä. Ihan varmuuden vuoksi oli otettava sateenvarjokin mukaan. Ei kyllä satanut, parempi kuitenkin niin. Takki oli kuitenkin laitettava päälle. Aivan ensimmäinen kerta kolmeen viikkoon. Aamulla oli sen verran kylmä. Oli lomallakin kylmä, mutta periaatteesta en pitänyt kertaakaan takkia, enkä sukkia. Tosin en tänäänkään sukkia laittanut. Caprit ja paita vain ja balleriinat.

Tämän takin olen ostanut ulkomailta Berhskasta. En muista tarkkaan mistä sen ostin. Ehkä Kanarian Saarilta tai sitten jostain muualta :). Tämä on tälläinen viittatakki, eikä siinä ole kiinnitystä edessä. talvella olen pitänyt myös sisällä jakun tapaan. Monikäyttöinen siis.

Tälläinen takki:

 

Kommentit

Lilies
Lilies & Life

Onpa hauska, erilainen! Syksy alkaa tehdä tuloaan pikkuhiljaa, vaikkei haluaisi myöntää :S Illat ja yötkin jo niin pimeitä..

kirsihannele

Kiitti:)

Syksy oikeasti tulee. Koulutkin alkavat tällä viikolla. Kesä meni kesää (jota ei edes tullut) odotellessa, tarkoitan niitä hellepäiviä, hikisiä öitä, aurinkoa, uintia lämpimässä vedessä jne. Olihan sitä muutama nätti päivä, mutta....

Lilies
Lilies & Life

Kyllä, juurikin näin. Tänä kesänä ei tullut tehtyä sellaisia kesäisiä asioita kuin yleensä. No, vielä on aikaa.. monesti elokuun lopussa ja syyskuun alussa on vielä lämpimiä päiviä (ehkä). Pari kesäreissuakin olisi vielä suunnittella, ne kyllä toteutetaan missä säässä tahansa :D

kirsihannele

Tänä kesänä kaikki reissut on ollut pakko toteuttaa säässä kuin säässä :) tai sit olisi pitänyt jättää välistä. Olishan se kiva jos syyskuu olisi lämmin ja sateeton, mutta se ei saa kesää takaisin. Syyskuu on jo selkeästi syksyä, vaikka kaunistahan silloinkin voi olla.

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Tosi kiva viittatakki, oikein tyylikäs. Minäkin tykkäisin, jos olisi mun kokoa. :)

kirsihannele

Kiitos paljon :) Minäkin tykkään, jotenkin hassu ja hauska ja ei tule ihan heti samanlaista vastaan :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.