Tämän päivän vaatteet kehiin

Pakkasta ei ole kuin muutama aste. Kylmää silti minulle, minulle joka palelen talvella 24h/vrk. Odotan, että asteen kipuaisivat ylöspäin plussan puolelle. Sitten minullakin olisi suhtkoht hyvä olla. Lumien odotan kanssa sulavan. Minä onneton en edes ehtinyt pitää syksysaapikkaita enkä -nilkkureita. Balleriinoista suoraan talvisaappaisiin. Liian rajua minulle. Haluan sopeutua hitaasti  muutoksiin, enkä kerralla. En minä pysy mukana. Syksytakitkin jäivät käyttämättä, muutamaan ehdin käyttää hätäisesti. Kun tulimme Kosilta Suomeen oli tasan kolme lumetonta päivää. Sitten kerralla talvi. Toppatakit esiin, vaikka juuri olimme ottaneet altailla aurinkoa. Liian nopeita muutoksia, aivan liian nopeita.

Talven pitäisi alkaa vasta joululta ja loppua vuodenvaihteeseen. Siinä olisi jo täydellinen talvi minulle, jos kerran talvea pitää ollenkaan olla.

Tänään valikoin päälleni Vero Modan topatun, vaalean samettitakin. Tykkään tästä yhä, vaikka ikää alkaakin olemaan. Minulla on tosin niin paljon talvitakkeja, että mikään ei kulu loppuun käytön takia.

Enemmittä puheitta kuvia kehiin.

Laukuksi nappasin Mangosta (yksi lempikauppani) viime kesänä ostamani musta valkoinen laukun. Tulee mieleen dalmatialainen...Tykkään kyllä paljon tästäkin laukusta ja jälleen tarpeeksi iso kaikille tavaroilleni!

Kosilta ostin viime kuussa tälläisen pitkän flanellipaidan. Siihen kuului ohut vyökin. Hihat voi kääriä keväällä/kesällä ylös. Tamppikin ( ja nappi tampille) tähän lyhennykseen löytyy, jolla hihan voi keratä ylemmäs. Käy kesälläkin takista. Nyt siis pitkänä jakkuna/paitana käytän tätä. Ensimmäisessä kuvassa paita juuri ostettuna ja levitettynä hotellin sängylle...

 

Sitten muutama peilikuva, ihan itse otin.

 

 

Share

Kommentoi