Täydet rannat!

Viime reissulla 2013 Bulgarian Sunny Beachille, vietimme vain yhden päivän rannalla. Maksullistahan se toki oli, mutta pitihän sekin siellä kokea, vaikka hotelilla olisi ollut altaat ja ne all inclusive juomat...Tämä on ajastettu postaus. Olemme siis tällä hetkellä jälleen Sunny Beachilla. Tällä kertaa emme ehkä mene rannalle päiväksi (tai ehkä on paras olla vannomatta)..

Sunny beachin rannat ovat upeat. Ihanaa pehmeää hiekkaa, lämpimältä näyttävä meri. Tosin se meri ei heinäkuussa pelkästään näytä lämpimältä, vaan on sitä myös!

Ainoa huonopuoli rannoissa on; ne ovat ihan täynnä. Ihmisiä on pilvin pimein, vieri vieressä. Ahdettuna ahtaasti. Uimassa on myös mielettömästi ihmisiä, aina. Ahdistaa liian lähekkäin olo. Ahdistaa liika määrä ihmisiä. Hieman väljempää saisi olla.

Rakastan silti merta. Meri on lumoava, välillä pelottavakin. Kuitenkin aina kiehtova. Sitä kunnioittaa, sen voimaa. Se houkuttelee.

Eikös olekin hieman liian täynnä?

Kyllä me sinne silti mahduimme :)

Tämä kuva otettu meidän paikoilta. Aika lähelle merta pääsimme :)

 

Share

Kommentit

Tiikerikatti
Väriterapiaa

No onpa todella täyttä. Voi olla etten viihtyisi noin täydellä rannalla, enkä ole muutenkaan mikään auringonpalvoja kun en jaksa auringossa istua. Mieluummin valitsisin puiston nurmikon varjossa puun alla. Mutta nämä kuvat ovat kyllä kauniita, niin lämpimiä ja aurinkoisia. :)

kirsihannele

Minä kyllä olen täydellinen aurinkoihminen, mutta en välitä noin täydestä rannasta. Joutuu vahtimaan tavaroitaan kokoajan tarkkaan..kuten Bulgariassa yleensäkin, kun keskipalkka täällä on 400€/kk, joten turistien kamat kiinnostaa kovastikin....

Saranda
Tyhjä ajatus

Voi ei, mulla on nyt niin hidas nettiyhteys että kuvat eivät lataudu. Mutta ahtaat rannat on kyllä tosi ikäviä, vaikka muuten rakastan rantaa! Toivottavasti tänä kesänä on väljempää jos käytte biitsillä. :)

kirsihannele

Meri ja hiekkarannat ovat ihania!! Täynnä on tänäkin kesänä tuo keskusranta, mutta onneksi meidän hotellin lähellä on hiljaisempi, ihana hiekkaranta :)

Kommentoi