Tee- ja meikkijoulukalenterini :)

Tänä vuonna ajattelin panostaa (eka kerran) ja ostaa kunnon joulukalenterit sekä tyttärelleni (17v), että minulle itselleni. En ole koskaan raskinut näitä ostella, mutta nyt päätin repäistä. :D Tosin aiomme vaihdella sisältöjä, jos ei toiselle käykään jokin. Ostin myös kaksi teejoulukalenteria. Toinen minulle ja toinen menee tädilleni Wieniin. Aion nautiskella uusista teen mauista joka ilta pitkään ja hartaasti :)

1. Lumenen joulukalenteri. Sisällön arvo on noin 200 euroa. Nyt sen sain 86,90 eurolla eli aikamoinen säästö!

2. Teejoulukalenteri. Tämän pidän itse. Hinta 14.95 eur.

3. Teejoulukalenteri. Tämän lähetän tädilleni itävaltaan. Hinta 14.95 eur.

4. Biothermin joulukalenteri. Kampanjatarjous. Näitä oli enää kaksi jäljellä. Hinta 52,90 eur. Kampanjan jälkeinen hinta 189 eur. Tosi hyvä tarjous.

Mutta lupaan ja vannon, että en enää koskaan laita joulukalentereihin 169.70 euroa ( + nuo kaksi kuutiokalenteria lisäksi) !! Vaikka antoivat kaupan päälle ilmaiseksi tämän  pullon :D. Yksi erikoiskalenteri saa riittää ensi vuonna :)

5. No pitihän minun eilen sitten käydä kuitenkin ostamassa kahdelle vanhimmalle tyttärellenikin (he eivät asu enää kotona) meikkijoulukalenterit :). Ne ostin Sokokselta, koska siellä oli ja on vielä sunnuntaihin asti -20% päivät. Noistakin sai siis sen -20% alennuksen! Nämä on ihan kivan kokoiset kuutiot.

 

 

Share

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Ohhoh, kylläpä teillä on nyt kiva joulukuu näiden parissa!
Minäkin hain tuon Lumenen kalenterin itselle, kun oli tuo Sokoksen -20% ale :)

kirsihannele

Toivottavasti tuo Lumenen kalenteri on hintansa arvoinen!! Nyt on kiva joulunodotus, kuten varmaan sinullakin :)

Suttastiina

Mie ihailin Biothermiä Tampereella, mutta jätin ostamatta, kiva seurata nyt sinun kauttasi mitä sieltä löytyy - tottahan sinä niistä postailet?

kirsihannele

En ollut vielä ajatellut moista, mutta täytyyhän se nyt varmaan sitten postailla :)

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Minä en ole koskaan ajatellut että tällaisiakin joulukalentereita on olemassa. Tuo olisikin mainio synttärilahja tyttärelle, jos niitä vain saisi täältä. Tosin voinhan ostaa Helsingistä jos joskus ehtisin kaupoille, mutta taitaa jäädä haaveeksi. Toinen synttärilahja idea oli se jonka sain täältä sun blogista, http://www.lily.fi/blogit/mun-kummallinen-elama/mita-antaa-17-vuotiaalle-tytolle-synttarilahjaksi. Tähän ei voikaan muotoilla tuota linkkiä. Harmillista, tulikohan täsät kommentista nyt ihan hassun näköinen? :D

kirsihannele

Onko teillä Sokos tai Emotion, ainakin niistä saa näitä erilaisia. Tuo iso kuutio maksoi 19.90 -20% eli ei paha. Kyllä tuo "boxikin" on hyvä lahja! Kerrohan sitten mihin päädyit :)

Lilies
Lilies & Life

Oho, teillähän on joka päivä joulu joulukuussa! :D

Teekalenterit on ihania, mulla on ollut jo viimeiset kaksi vuotta :) itse asiassa juuri samat kuin tässä postauksessa!

Kosmetiikkakalenteri kiinnostaisi muakin, mutta pelkään että jää tuotteita käyttämättä, kun oon melko tarkka kosmetiikasta :S Vaikka käytänkin pääasiassa luontaiskosmetiikkaa niin NYXin kalenteri houkuttelis... ne huulituotteet on vaan niin ihania! ❤

kirsihannele

Meillä on tosiaan joulu koko joulukuun :D

Minä uskalsin ostaa, koska minulla on kolme tytärtä, jollekin heistä aina käy, jos en itse käytä :)

Teekalenteria odotan jo kieli pitkällä Lurps

Kirsikka W.

Ohhoh, Biothermin kalenterin sait kyllä ihan superhyvällä tarjouksella! Sisältökin näyttää ihan superilta, mitä nyt noista teksteistä ymmärsin :) Toivottavasti tulet sitten blogin puolellekin näyttämään tuotteita!

kirsihannele

Joo pitää jotakin postailla sisällöistäkin :)

sharks
by a mile

Ihan mahtava tarjous Biothermissä, tollaisella alennuksella olisi saattanut melkein jo itsekin ostaa :)
Mä oon käynyt silittelemässä Lumenen kalenteria Sokkarilla, mutta en ole ainakaan vielä ostanut. Mukava nähdä, millaisia juttuja sieltä löytyy, jos innostut niistä postailemaan. :)

kirsihannele

Ihana toi "oon käynyt silittelemässä" :D

Varmaan jotain laitan kalentereitten sisällöstäkin :)

Kommentoi