Telepatiaa? Yliluonnollista?

Vanhempani olivat neljä viikkoa siis siellä Fuerteventuralla, kuten olen aikaisemmin jutuissani maininnutkin. Viime viikolla he palasivat kotiin. Tänne pakkasten keskelle palelemaan. Viimeisenä heidän siellä oloiltana tapahtui jotain kummallista/outoa.

Minä katsoin meidän ikkunasta ulos ja ajatteli laittaa WhatApp:lla heille kuvan ja viestin. Niin kävin ottamassa valokuvan parvekkeelta, oli jotenkin kaunis auringonlasku. Viestiin kirjoitin:"Kuva tänään meidän parvekkeelta klo 15.45". Tämän kuvan laitoin:

Toisistamme tietämättä oli äitini laittanut sähköpostia minulle. Siellä luki näin:"Kuva tänään parvekkeelta, paikallista aikaa klo 16.50".

Kun huomasin sähköpostin, piti katsoa WhatsApp, mutta ei äiti ollut siellä käynyt. Olin varma, että hän oli lukenut viestini ja siksi laittanut samanlaisen. Ei, kumpikin vain oli ajatellut samaa yhtäaikaa.

Onko teille känyt tälläistä kummallisia sattumia, tapahtumia, mitkä tuntuu jo osittain yliluonnollisilta tapahtumilta? Näitä sattuu, mutta tosi harvoin.

Share

Kommentoi