Ten times why...? - embarrassed theme-

Why 1. Miksi on noloa kaatua? Ensimmäisenä sitä katsoo ympärilleen; näkikö kukaan? Päällä on valkoinen mekko, mieleen ei tullut ensimmäisenä katsoa miten mekon kävi? Aukesiko kämmenet? Aukesiko polvet? Ei, siinä sitä makaa mahallaan pitkin pituuttaan maassa, aikuinen ihminen ja katselee ympärilleen; kuka näki?

Why 2. Miksi on noloa laulaa huonosti? Kun laulat kaverin kanssa iloisesti ja sulle sanotaan, että sä et kyllä osaa laulaa yhtään. Laulaminen loppuu just siihen ja mielikin masentuu hetkessä. Miksi?

Why 3. Miksi olet niin "nolona", että annat ihmisten mielipiteiden vaikuttaa välillä niin paljon, että et enää koskaan tee niin tai sano niin?

Why 4. Miksi on noloa, kun huomaat pyörtyneesi ja laskeneesi allesi, kun olit tajuttomana? Ethän missään tapauksessa voinut hallita kehoasi silloin...

Why 5. Miksi on niin noloa, kun kaupan kassoilla alkaa hälytin soida juuri kun kävelet niiden läpi? Aiheettomia hälytyksiähän sattuu joka päivä.

Why 6. Miksi nolostut siitä niin paljon, että et mene ainakaan vuoteen siihen kauppaan, jossa hälytin soi? Ei sinua kukaan muista ja niitähän todella sattuu joka päivä!

Why 7. Miksi on noloa, kun maha murisee palaverissa? No tosin se murina ei lopu, vaan jatkuu ja jatkuu, kunnes palaveri päättyy..Ei sen kuitenkaan noloa pitäisi olla...

Why 8. Miksi on noloa, kun muovikassi, jossa on ruokaostoksesi repeää ja kaikki ostokset kierii ympäriinsä kaikkien nähtäville? Nehän ovat vain ruokaa, ei mitään noloja ostoksia..

Why 9. Miksi on noloa, kun jossain tilaisuudessa huomaat ylipukeutuneesi? Jos olet pukeutunut "yli", pää pystyyyn vain, koska olet sen illan ehdottomasti tyylikkäin! Nauti tunteesta, sitä ei useinkaan saa kokea.

Why 10. Miksi on noloa, kun syödessäsi saat yskänkohtauksen? Näitähän sattuu.. Tietysti onhan se noloa, kun puoleksi pureskeltu ruoka lentää suustasi vastapäätä istuvan lautaselle, kasvoille ja vaatteille. Joo, kyllä se on noloa, tosi noloa onkin ja saakin joku asia olla oikeastikin noloa! Vältä tätä tilannetta kaikin voimin!

Lisää kirjoittamiani "miksi-juttuja" voit lukea täältä.

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.