Ten times why...? - Man on a business trip (negative)-theme

Eilen kirjoitin samasta aiheesta positiiviset puolet :) Ne voit kurkata täältä.

1. Miksi silloin kun mies on työreissussa, sataa lunta, paljon lunta? Eniten vuosiin, ehkä vuosikymmeniin. Joudut tekemään yksin lumityöt kaksi viikkoa. Olet täysin poikki ja ärtynyt.

2.  Miksi talven pakkasennätykset sattuu aina miehen reissun ajaksi? Jos ei sada lunta, on 30 asteen pakkanen, kuten oli viime vuoden tammikuussa, kun mies oli kaksi viikkoa työmatkalla.

3. Miksi auto toimii aina, paitsi silloin, kun mies on reissussa? Jos auton akun pitää tyhjentyä, niin miksi se tapahtuu silloin, kun mies on poissa?

4. Miksi auton avaimet jää auton sisälle silloin kun mies on reissussa? Sen ainoan kerran (koko elämäni aikana), kun ne ovat jääneet sinne, oli mies työmatkalla.

5. Miksi netti lakkaa toimimasta silloin kun mies on reissussa? Sitten vietät seuraavat illat puhelimessa jonossa, päästäksesi tekemään Soneralle vikailmoitusta. Sen jälkeen korjaaja tulee, tietysti keskellä päivää. Joudut lähtemään töistä kotiin ja tekemään pidempää päivää korvataksesi ne siihen kuluneet tunnit.

6. Miksi aamupakkaset alkaa silloin, kun mies on työreissussa? Joudun etsimään autotallista johdot, ajastimen, asentamaan ne paikalleen (ei ole mitenkään helppoa löytää miehen "alueelta" mitään). Iso Miksi?

7. Poika jakaa ilmaisjakelulehtiä keskiviikkoisin ja lauantaisin. Miksi silloin, kun mies on reissussa lehtiä on tuhottoman paljon? Joudun viemään pojalle jopa kolme kertaa lisää niitä. Hänellä kun on työntökärryt, johon ei kaikki mahdu, jos on paljon. Koko ilta menee siihen, kun odotat pojan soittoja.

8. Miksi muksujen hammaslääkärit, lääkäriajat ym. pakolliset sattuu AINA miehen työreissujen ajalle? Joudun lähtemään töistä pois viedäkseni lapset vaikka sinne hammaslääkäriin, joka on toiselle puolella kaupunkia. Niin sitten taas tehdään pitempää päivää, että saadaan tunnit täyteen.

9. Ennen reissua käymme kaupassa ja ostamme kaiken, että minun ei tarvitse pakkasessa ja pimeässä mennä töiden jälkeen kauppaan. Miksi kuitenkin silloin pyykinpesuaine loppuu?

10. Miksi kerran vuodessa käyvä nuohooja käy jättämässä lapun, että tulee klo 10 seuraavana päivänä nuohoamaan, juuri silloin kun mies on reissussa? Joudun lähtemään töistä kesken päivän käymään kotona. Taas tehdään pitempää päivää, että saadaan tunnit täyteen.

"amor vincit omnia" (rakkaus voittaa kaiken)

Muut hassut "why"-juttuni voit lukea täältä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.