Ten times...why? - make up - older woman theme-

Tämä Why-aiheinen juttu on omistettu ihanalle ystävälleni Paavolle! Kommentit kysymyksien jälkeen kuvittelin tulevan lähinnä Paavon (ehkä oman miehenikin) ajatuksista meikkaamisesta, varsinkin iäkkäämpien naisten kohdalla :-) 

Why 1. Miksi iäkkäät naiset käyttävät ryppyvoiteita silmien ympärillä? Nehän ovat jo aivan ryppyiset. On jo liian myöhäistä. Sellaista ihmeainetta ei ole keksittykään, joka ihon silottaisi. Rahan tuhlausta!

Why 2. Miksi vanhenevat naiset ottavat aurinkoa? Rusketus/aurinko vanhettaa eli lisää ihon ryppyisyyttä. Samaan aikaan kuitenkin käytetään kalliita ryppyvoiteita taisteluun ryppyjä vastaan. Ristiriitaista! Rahan tuhlausta!

Why 3. Miksi vanhenevat naiset yrittävät kaunistaa itseänsä? Hehän ovat jo naimisissa (eli saaneet miehen "ansaan") tai jos eivät ole, niin on jo liian myöhäistä (mihinkään). Se juna meni jo! Rahan tuhlausta!

Why 4. Miksi vanhenevat naiset laittavat ripsiväriä? Kuka sitä huomaa? Kuka sitä katsoo? Rahan tuhlausta!

Why 5. Miksi vanhenevat naiset ostavat kalliita merkkiripsivärejä? Sitä kalleutta ei tosiaankaan silmistä erota, eikä huomaa kukaan. Rahan tuhlausta!

Why 6. Miksi vanhenevat naiset laittavat huulipunaa? Se on hassun näköistä kun huulipuna leviää juonteita pitkin ympäri suuta. Tosin niin meikatun naisen kanssa on hauska jutella (kun naurattaa niin kovasti se pelle-look). Rahan tuhlausta edelleen!

Why 7. Miksi vanhenevat naiset käyvät kampaajalla? Se sama vanha 100 euroa maksava "mummo-permanentti" ei kaunista ketään, eikä varsinkaan nuorenna. Niitä harventuvia haivenia tuskin kannattaa enää käsitellä niin kovilla aineilla, niin kovaan hintaan. Jälleen rahan tuhlausta!

Why 8. Miksi vanhenevat naiset värjäävät harmaat hiuksensa piiloon? Ei sinua silti kukaan luule kaksikymppiseksi, eikä edes nelikymppiseksi. Iho paljastaa, sitä ei voi värjätä piiloon. Rahan tuhlausta!

Why 9. Miksi vanhenevat naiset käyttävät kalliita merkkihajuvesiä? Heidän miehensä eivät välitä mille he tuoksuvat. He eivät etsi uutta miestä. He eivät ole enää työelämässä. He käyvät lähiruokakaupassa, sielläkään ei välitetä mille he tuoksuvat. Terveyskeskukseenkin toivotaan kaikkien tulevan tuoksuttomina. Rahan tuhlausta!

Why 10. Miksi vanhenevat naiset käyttävät meikkivoidetta? Meikkivoide kertyy ryppyihin ja korostaa vain ihon ryppyisyyttä. Niin paksua meikkivoidetta ei ole keksittykään, joka peittäisi rypyt. Tosin samaa kittiä voisi kokeilla, jolla seinistä peitetään ruuvien reiät. Ei, ei, täydellistä rahan tuhlausta!

Kaikki valitukset jutusta voi osoittaa suoraan Paavolle! (Vaikka se taitaa olla täydellistä sanojen tuhlausta!)

Kaikistahan meistä on vanhoja tulossa, jotkut meikkaa, jotkut ei. Jotkut huolehtii itsestään, jotkut ei. Tämä toisaalta sopii kaiken ikäisiin ihmisiin; jotkut huolehtii itsestään, jotkut ei. Näinhän se menee.

Share

Kommentoi