Ten times...why? -man theme-

Why 1. Miksi mies pystyy menemään yksin ruokakauppaan, keräämään tavarat kärryyn, maksamaan ne, viemään kärryt paikalleen  ja tulemaan kotiin... ILMAN OSTOKSIA? Kun vaimo yleensä pakkaa ne ja nostaa kärryyn. MITÄ?

Why 2. Miksi mies oikaisee siivouksessa samalla tavalla kuin lapsetkin? Kasvot peruslukemilla vannoo siivonneensa hyvin. Sormet ristissä seläntakana, kuin lapsilla.

Why 3. Miksi mies ei näe lattialla olevia roskia? Eikä pöydällä? Eikä lavuaarissa? Kuitenkin kerää puiden lehdet yksitellen pois auton päältä (nehän lentäisi pois ihan itsekin, kun auto lähtee liikkeelle)

Why 4. Miksi miehet hakkaavat nojatuolien/sohvien käsinojia ja huutavat sekä kiroilevat katsoessaan televisiosta urheilua? Parantaako se suosikkijoukkueen tulosta? Kiroilu taas huonontaa inhokkijoukkueen suoritusta?

Why 5. Miksi miehellä on vain yksi suihkusaippuapullo, jolla pestään hiukset ja koko vartalo? Kun naisella on kuorinta-, shampoo-, hoitoaine-, kasvojenpuhdistusaine- ja suihkugeelipullot samaan tarkoitukseen ja löytyvät myös useamman tuoksuisina.

Why 6. Miksi miehellä on vain kahdet kengät; sandaalit ja talvikengät? Takkeja samoin.

Why 7. Miksi miehellä on oma, kapea värimaailmansa ja -tuntemuksensa? Siihen ei persikka eikä luumu kuulu. Ne on hedelmiä. Nudea en uskalla mainitakaan..

Why 8. Miksi torkkupeitto on lattialla? Mikä??? Torkkupeitto??? Mikä sellainen on???

Why 9. Miksi mies pystyy nukahtamaan kahdessa sekunnissa? Ihan missä vain, myös istuiltaan.

Why 10. Miksi auto pitää vaihtaa uuteen muutaman vuoden välein, mutta housut ovat 1980-luvulta, samoin paidat?

Share

Kommentoi