Ten times...why? -night theme-

Why 1. Miksi palohälyttimen patterit loppuvat aina yöllä? Alkaa se karmean kimeä piipitys ja siihen herää, herää kokonaan. Muutama tunti aikaisemmin ei olisi ollut mitään ongelmaa.

Why 2. Jos kerran elämässään kokee sen, että ovikello sekoaa..Miksi se tapahtuu yöllä klo 03.05? Ovikello soi, soi, soi, ei lopeta, kunnes olet täysin hereillä ja käyt ottamassa patterit pois. Missä uni?

Why 3. Miksi lasten oksennustauti alkaa 99%-varmuudella yöllä? Kaikkihan tykkää yöllä käydä vaihtamaan lakanoita. Eikä niitä yöllä tule huuhdeltua ja laitettua koneeseen, joten aamulla odottaa haiseva läjä lakanoita pilaamaan senkin aamun.

Why 4. Miksi mielikuvitus on yöllä negatiivisempaa; täynnä pelkoa ja pahuutta?

Why 5. Miksi tutkitusti klo 05.00 aamuyöllä kuollaan vanhuuteen useimmin kuin muina kellonaikoina?

Why 6. Kurkkaatko sängyn alle mieluummin päivän valossa kuin yöllä pimeässä? MIKSI? Ethän yöllä näe mitään, et edes niitä pölypalloja..

Why 7. Miksi vessaanmeno yöllä on niin paljon pelottavampaa? Samat huonekaluthan siellä matkan varrella on kuin oli päivälläkin.

Why 8. Miksi uni ei tulekaan, vaikka ajattelit valvoa väkisin pitkään, että nukahdat nopeasti ja helposti?

Why 9. Miksi ihmiset kävelevät unissaan vain yöunien aikaan? Eikö päiväunien aikaan unissaan käveleminen olisi helpompaa?

Why 10. Miksi sateen ropina on yöllä rauhoittavaa, vaikka päivällä sade vain ärsyttää ja masentaa?

Share

Kommentoi