Ten times...Why?-woman theme-

Why 1. Miksi naisilla on isot käsilaukut, joista ei kuitenkaan tarvittaessa sitä tavaraa löydä, ainakaan nopeasti? Kun olisi toinenkin vaihtoehto; työntää kaikki kolikot housujen taskuihin, sinne ruuvien ja muttereiden ja muiden aarteiden sekaan. Loput tavarat takin kaikkiin taskuihin, joista ne sitten ihmeellisesti pullottaisivat ja lopuksi rahapussi vielä housun takataskuun. Kaikki olisi mukana eri lokeroissaan. Kätevää?

Why 2. Miksi nainen ei saa unta helposti, varsinkaan stressitilanteissa? Hän vain murehtii/huolehtii, käy asioita läpi, suunnittelee tulevaa. Pyörii tunnin sängyssä unen tulematta. Mies tulee tunnin päästä, käy pitkälleen. Nukkuu kolmen sekunnin kuluttua syvässä unessa. Miksi siis stressata turhaan?

Why 3. Miksi nainen tekee kotitöitä enemmän kuin miehet? Kun astiat voi ihan hyvin jättää altaaseen, pöydät likaisiksi, likapyykit tuolille, vessan pesemättä...Ne on kuitenkin aina menneet kuntoon ihan itsestään...Kun seuraavan kerran tulee paikalle ovat pöydät puhtaina, astiat hypänneet tiskikoneeseen, pyykit kuivumasssa ja vessakin kiiltää.

Why 4. Miksi nainen huolehtii kaikesta, jopa stressin uhalla? On toinenkin tapa; mennä sohvalle, pieraista, hieman hymyillen nuuhkaista ilmaa ja avata televisio ja nukahtaa pikku torkuille.

Why 5. Miksi nainen patoaa työpaineet ja siihen liittyvät tunteet? On toinenkin vaihtoehto; mennä sohvalle, avata televisio, valikoida urheilukanava. Huutaa täysillä ja hakata samalla tuolin/sohvan käsinojia. Sitä kun on tehnyt kaksi tuntia, alkaa tunteet olla käsitelty ja paineet poistettu. Kukaan ei edes kiinnittänyt huomiota, koska sehän oli vain urheilunkatsomista.

Why 6. Miksi nainen ei osaa poistaa ongelmaa helposti? Ei ole nimittäin olemassa ongelmaa, joka ei poistuisi pullollisella olutta.

Why 7. Miksi naisella menee vaatteiden valikoimiseen niin paljon aikaa? Pitää kokeilla eri vaihtoehtoja, miettiä säätä ja tilaisuutta. Käykö värit yhteen, entä kengät, korut? On toinenkin vaihtoehto; ota kaapista housut ja paita. Pue ne päälle.

Why 8. Miksi naisella on niin paljon erilaisia vaatteita kaapit pullollaan? On toinenkin vaihtoehto; osta kerran viidessä vuodessa kolmet samanlaiset housut ja kolme samanmallista paitapuseroa. Helppoa, eikö?

Why 9. Miksi naisen pitää pohtia värien yhteensopivuutta? Värejä ovat musta, sininen, valkoinen ja punainen. Niitä kaikkia voi pitää sekaisin. Persikka, luumu, avocado ovat hedelmiä, eivät värejä. Ruoste ei ole väri, eikä puuteri. Nudekaan ei ole väri, vaan jotain ihan muuta.

Why 10. Miksi nainen miettii hienoja ruokia ja salaatteja perheelleen viikonlopuksi? Siihen käy hyvin pitsa, HK:n sininen ja lihapiirakka. Ketsupissa on tarpeeksi tomaattia korvaamaan salaatin.

(kengurun lihaa, paistinpannulla paistettuna ja kermassa haudutettuna. Mukana jättikatkaravun pyrstöjä sekä perunaruusukkeita vs lihapiirakka)

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.