Tiilitalon varjossa

Tämä asu ei ole tältä päivältä, eikä eiliseltäkään, vaan kuitenkin maanantailta. Silloin oli niin ihana helle! Töistä kun lähdimme oli +26 astetta. Sellaisena, kun olisikin kesä jatkunut...Nämä kuvat onkin otettu työpaikalla, tiilitalon varjossa.

Päälläni on Mangon hame, jonka ostin toukokuussa. Paita on Terranovasta, Rodokselta ostettu ja kädessäni on Vilan bolero. Nuo sandaalit, jotka ei muuten ole koskaan hanganneet mistään kohdasta, on löytö muutaman vuoden takaa Sokokselta.

Päivä oli ihana!

Tässä vielä Mangon hame. Ihastuin siihen heti :)

Sokokselta ostetut sandaalit. Niin ihanat jalassa!

 

Share

Kommentit

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Ihana tiiliseinä taustana ja niin kaunis asu jälleen. Huomioni kiinnitti tuo topin kaunis pitsireuna jonka alta hameen vaaleus näkyy. Tosi kiva yksityiskohta. Mutta voi tätä kesää, ylös ja alas, ylös ja alas. Täytyy vain toivoa että sääherralla olisi jatkoon parempia suunnitelmia, mutta pärjätään näillä mitä tulee, kun muutakaan ei voi. Kivaa päivää sulle. :)

kirsihannele

Kiitos :)

Kelit ovat olleet tosi kummalliset, sillä negatiivisella tavalla, positiivista odotellessa....Tosi kesä on jo aika pitkällä, se vähän suututtaa, kun kesä on niin lyhyt muutenkin Suomessa, niin nyt jo mennyt yli 2 kk kesää odotellessa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.