Timberland-laukku

Tilasin n. vuosi sitten Finnairin pisteillä + rahalla  tälläisen Timberland-laukun/kassin. Viimeksi tämä oli mukana Kyproksella, kesällä 2016. Otin tälläisen isomman mukaan "lentokonelaukuksi". Sinne laitoin kirjan, laturin, kahdet silmalasit jne. Käsilaukku oli sitten vielä erikseen. Tämä on ollut mukana myös Suomessa lomaillessa eri hotelleissa. Sopii sellaiseksi yhden yön laukuksi, jos ei paljon ole tavaraa mukana ( tosin minulla on aina mukana myös toinen iso laukku). Tätä voi pitää myös ostoskassina, kun lähdetään shoppailemaan vaatteita tai mitä tahansa. Kassi on niin iso, että sinne sopii ihan jonkun verran tavaraa.

Laukku on tukeva ja kangas laadukas. Sisällä en myös paksu vuorikangas, samanlaista tukevaa kangasta kuin päällinenkin ja joitakin taskujakin sieltä löytyy. Ainoa asia, jota hieman pelkään, on tuo vaalea väri. Sen takia en laske tätä juurikaan käsistäni minnekään, ainakaan lattioille. Se on kurjan näköinen, jos on likainen.

Minusta tämä on kaunis, kivan kokoinen ja harvinaisempi "viikonloppu-" ja "shoppailulaukku" tai ainakaan en ole koskaan kenelläkään nähnyt tätä!

 

Share

Kommentoi