Tulivuoren laavakorut

Tasan vuosi sitten tähän aikaan olin ihanan ja rakkaan, vanhimman tyttäreni kanssa Teneriffalla, Puerto De La Cruz:ssa. Ihana viikko siellä all inclusive-ruokien parissa, nauttien lämmöstä, auringosta, shoppailusta, kävelyistä, tuoksuista, luonnosta, ihan kaikesta!

Yhdessä kaupassa huomasimme kuuluisan Teide-tulivuoren laavasta tehtyjä koruja ja hinnatkin edullisia. Löytyihän niitä muualtakin, mutta  hinnat vaihtelivat tosi paljon. Tyttärelleni ostin rannekorun, jossa oli hopeaa ja mustasta laavasta tehtyjä sydämiä. Se oli kaunis. Niitä oli vain yksi kappale, joten itselleni minun piti etsiä muunlaiset. Löysinkin lopulta. Ranne- ja kaulakorut lähtivät mukaan. Olen pitänyt niitä aika paljon. Sopivat mustan värinsäkin puolesta niin moneen asuun.

Noissa kaulakorujen palloissa on magneettia, koska ne tarttuvat kiinni toisiinsa. Voi pitää niinkin kaulassa. Silloin se näyttää hieman erilaiselta.

Tässä lähikuvassa näkyy hyvin tuo laavan materiaali, huokoista, jossa eikokoisia reikiä. Tosin se on kovettunut kovaksi kiveksi.

Tässä kuvassa myös tyttären sydänkoru:

Tässä vielä kuva, joka on otettu lentokoneesta, kun lähestyimme Teneriffaa. Teide tulivuori näkyy jo pilvien päälle. Tulivuori, jonka laavasta nämä korut on tehty.

 

Share

Kommentoi