Tuoksusaippuat

Tykkään hyvistä tuoksuista. Ostan aina jopa saippuatkin mahdollisimman erikoisen tuoksuisina. En koskaan valikoi tavallisia saippuoita, jotka tuoksuvat vain "saippualle". Hankinkin saippuat yleensä ulkomaanmatkoiltani. Sieltä saa kaikkein erikoisemmat tuoksut. Miltä tuntuisi peseytyä kanelin tai viinirypäleen tuoksuisella saippualla? Minusta se kuulostaa hyvälle, hieman eksoottiselle, hieman erikoisemmalle.

Nämä seuraavat saippuat löysin Bulgariasta. Ne ovat jo sieltä erikoisemmasta päästä. Niissä on sieni ja siinä kiinni on ihanan tuoksuinen saippua. Sienessä on ylimmäisenä karkeampi osa, sitten pehmeä osa ja alhaalla on itse saippua. Kun tällä peseytyy saippua leviää sieniosaan. Olemme käyttäneet näitä paljon ja vieläkin on muutama jäljelllä.

Yleensä ostan tälläisiä, tavallisia saippuoita, joissa on vain se eksoottinen tuoksu. Tykkään näistä missä on öljyä mukana. Niistä jää iho niin pehmeäksi ja jopa itse vaahtokin tuntuu niin pehmeältä. Se on erilainen kuin tavallinen kuiva saippua. Öljyiset saippuat tuntuvat kaikella tavoin miellyttäviltä. Näitä on taas haalittava lisää ensi matkalla, etteivät vaan pääse loppumaan :-)

Eihän saippuan tuoksu toki puhtauteen vaikuta. Minulla on siinä myös tunne mukana. Kun avaan uuden ihanan saippuan pakkauksestaan, tuoksuttelen sitä ja mieleen nousee se ihana matka, josta sen ostin, kaikki ne muistot, lämpö ja aurinko. Tähän siis liittyy muutakin, kun vain tuoksu. Se on kokonaisvaltainen elämys, tuo uuden saippuan käyttöönotto!

Erikoinen saippua on myös kiva tuliainen, vaikka siinä ei muistoja saajalle olekaan!

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.