Tyhjät mehupullot uusiokäytössä

Ostin tälläiset pullot, joiden sisällä oli jotain hedelmäistä juomaa muksuille tuliaisiksi Mallorcalta. Eivät nämä ainoat tuliaiset olleet, ei toki :D. Pyysin, että eivät heittäisi pulloja pois, koska olivat lasia ja olin suunnitellut jo niille muuta käyttöä.

Liotin etiketit pois ja kävin keräämässä kaksi kukkaa pihalta. Voi, että niistä tuli kauniit, juuri kuin olin suunnitellutkin. Pullot ovat pienempiä kuin meidän esim. olutpullot, ne on aika söpöjö lilliputteja :)

Ne on jotenkin niin minimalistien unelmia (itse kyllä en ole), ilman mitään turhia koristelta ja värejä. Sain niistä kivat yhden kukan maljakot.

Ihanat ananaskoristeetkin sopivat noiden pullojen viereen. Ananastavarathan ovat niin lähellä sydäntäni. Syytä en kyllä tiedä...

Muitakin koristeita voi kokeilla...Kaikki sopivat, joska pullot ovat niin virtaviivaisen yksinkertaisia....

 

Share

Kommentit

Lilies
Lilies & Life

Yksinkertainenkin on kaunista :)

kirsihannele

Kyllä on! Kukat vain vaihtuvat noissa viikoittain ja paikkakin on vaihtunut. Keittiön pöydällä ne on enemmän esillä, nuo söpöt pienet lasipullot :)

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Tosi kivat pullot. Aikaisemmin kesällä kun on pienempiä kukkia, saat söpön asetelman kun laitat vaikka lyhyitä valkovuokkoja siihen kimpuksi tai lyhyitä kedon kukkia, yksi päivänkakkara, pari kissankelloa ja muutama muu, sellainen tuuhea pikkukimppu. :)

kirsihannele

Kyllä, nyt jo tosiaan saa etsimällä etsiä, että saa edes jonkun kukan!

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Nyt mä tiedän, kohta saat niihin muutaman kanervanoksan. :)

kirsihannele

YES!! niin muuten onkin ja ne tuleekin olemaan tosi kauniita tuossa!!

Kommentoi