Työ, töissä, töihin, töistä,työllä, työlle...

Harjoittelen sanomaan noita sanoja. Tänään on tämän jakson viimeinen lomapäivä, virallinen lomapäivä siis. Huomenna toki vielä vapaata. Maanantaina sitten takaisin töihin. Pitäisi jaksaa olla kolme viikkoa ja yksi päivä mukana työelämässä, niin sitten pidämme vielä yhden lomaviikon. Sen vietämme Kreikan Samoksella. Matka on jälleen all inclusive, kuten mieheni haluaa :). Samoksella en ole ennen ollutkaan, joten ihan hauska mennä näkemään sekin saari! Kaupunki on Vathi.

Onko joku ollut siellä? Mitä pidit? Lämmintä ainakin on.

Eilen en vielä matkasta tiennyt, tänään varattiin, ihan ex tempore.

Ihan hyvälle näyttää:

 

Kommentit

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Ihana lomaviikko teille tulossa. Kreikka on kaunis maa, tykkään varsinkin tuon terassikuvan tunnelmasta, ihanat kukat ja meri ja vuoret. :)

kirsihannele

Kreikka on ihana maa, ihmiset ystävällisiä ja kaunis luonto (ja lämmintä). meri on minulle tärkeä elementti, haluan aina ottaa hotellin mahdollisimman läheltä merta. Paras on näin, että matkaa on 50 m (kuten nyt), mutta ainakin kävelymatkan päässä pitää olla..

Lilies
Lilies & Life

Oi ihanaa, pääset taas etelään! Samos kiinnostaa kovasti, odotan postauksia ja kuvia :))

kirsihannele

Sunkin extra pitkä loma Kreikassa lähenee :)

Lilies
Lilies & Life

Kyllä, 47 päivää.. lasken jo melkein tunteja :D

Torey
Näissä neliöissä

Kreikan saaret ovat ♡

Minnea
Minnean muruja

Oih, näyttää ihanalta! En ole Samoksella käynyt, mutta paikka kiinnostaa kovasti! Olen vähän kade, sillä tämä Suomen kesä ei kyllä ole lunastanut odotuksia säiden suhteen! Kaipaisin kovasti lämpöön!

kirsihannele

Suomen kesä oli säiden suhteen ala-arvoinen, huonoin, jonka muistan...lämpöä kaivataan, että jaksais taas pitkän talven!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.