Työpaikalla turvallisesti

Menipäs tuo lyhyt joululoma nopeasti. Näin lyhyet joulut pitäisi lailla kieltää!!

No paluu arkeen on alkanut. Sille ei voi mitään, pitää vain hyväksyä..

Aloitan sitten puhumaan työasioista tai oikeastaan työpukeutumisesta. Huoneenihan esittelin jo aikaisemmin. Sen voi nähdä täältä.

Kun minä poistun työhuoneestani, pitää minun pukeutua turva-asusteisiin. Niihin kuuluvat suojalasit, kypärä ja turvakengät. No jos poistun huoneestani kahviautomaatille, en toki näihin pukeudu. Heti kun menen vähän kauemmaksi eli kävelen rappuset alas ja avaan tehtaan oven. Siihen pysähtyy meno ilman suojavarusteita. Olin aina inhonnut mustia turvakenkiäni, jotka näyttivät ihan miesten kengiltä; kolhot, rumat ja jäykät. Nyt kun sain uudet valkoiset, menen mielelläni tehtaanpuolella käymään. Ne on niin söpöt, suorastaan ihanat. Ilo voi olla pienestä kiinni työpaikallakin.

Käytän usein musta/valkoisia vaatteita, nyt kaikki sopii yhteen toistensä kanssa. Laitan teillekin nämä turvavarusteet nähtäville. Eiks ole söpöt turvakengät?? :-)

Onko teillä töissä mitään pakollisia turvavaatteita tai yleensä onko työvaatteet käytössä? Meillä ei ole kuin nuo. Muut vaatteet on omia, ei siis ole työpukua. No toki tehtaan puolella on kaikilla työpuvut/haalarit tai housut ja takki päällä noiden suojien lisäksi.

Share

Kommentoi