Tytär teki meille juustopöydän

Meillä tehdään juustopöytä kerran tai kaksi vuodessa. Yleensä kyllä vain kerran tässä laajuudessaan. Voi olla, että sitten pienempänä versiona toisen, kolmannenkin kerran. Jouluna meillä oli juustöpöytä. Tytär halusi rakennella sen täysin yksinään. Hänellä oli omat suunnitelmat sen toteuttamiseen. Mielelläni annoin hänen tehdä  (yksi homma minulta pois). On välillä kiva käydä valmiiseen.....

Upeahan siitä tulikin. Jokainen palanen; juusto,  keksi, hedelmä oli tarkoin aseteltu omalle paikalleen. Paikka oli myös harkittu. Siitä tuli tyylikäs, syötävän näköinen, herkullinen, taidokas...siis niin upea!

Kovin terveellisiä juustot eivät ole paljon ja usein syötynä ja kaloreitakin niissä mokomissa on ihan liikaa. Onneksi tämä herkku on harvinaista, ei ihan joka viikkoista :)

Mitäs tykkäät? Syödäänkö teillä tälläisiä usein vaiko ei koskaan?

 

 

 

 

Share

Kommentit

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Onpas todellakin upea juustopöytä. Homejuustot jäisivät meidän pöydästä pois, mutta ehkä yksi idea uuden vuoden herkutteluun. Meillä ei ole vielä suunnitelmia, ajatuksia kylläkin. :)

kirsihannele

Tuo juustopöytä sopii tosi hyvin uuteen vuoteenkin! Meillä on melkein kaikkia jäljellä, joten mekin tehdään uudestaan :) Suosittelen!

Torey
Näissä neliöissä

Juustopöytä kuuluu meilläkin jouluun. :) Hienon näköinen tarjoilu oli teillä!

kirsihannele

Kiitos. Teilläkin ihana sama tapa! :)

Lilies
Lilies & Life

Ah, voisin elää juustoilla! Mekin koottiin juustopöytä jouluna, mutta ei jaksettu niitä juurikaan syödä jouluruuan jälkeen :D

kirsihannele

Joo, juustot on niin ihania!!!!!!!

En minäkään paljoa jaksanut syödä :D

Minnea
Minnean muruja

Oioi, mikä juustopöytä! Meilläkin oli muutama juusto jouluna, mutta ei todellakaan näin hienoa! Nam!

kirsihannele

Tuo oli kyllä kauniisti tehty ja tietysti itse juustot niin herrrrrkullisia :)

Kirsikka W.

Nam, juustot ovat herkullisia! Meillä oli yleensä kotona aina juustotarjotin suurempien juhlien yhteydessä (joulu, uusi vuosi, juhannus, pyöreät), muttei koskaan ihan näin laajalla skaalalla. Nykyään omassa kotona ostan leipäjuustoa tai mozzarellaa aina kerran muutamassa kuukaudessa syötäväksi tai ruuanlaittoon, mutta juustopöytää ei ole kertaakaan tullut tehtyä.

kirsihannele

Toi juustotarjoutin juhlien yhteydessähän onkin hyvä idea....Pitääkin joskus kokeilla!! Kiitos vain vinkistä :)

pöpelikössä
Pöpelikössä

Ommmm!!

kirsihannele

Kyllä kyllä kyllä :D

Kommentoi