Uusi matka

Olen menossa taas reissuun. Tässä kuussa menen (kuukausi väliä edelliseen matkaan, tämä tuli nopeaan. No, itseasiassa kyllä edellinen reissu oli ex tempore-reissu, ei tämä). Lämpimään. Ihanaa. Palmut, meri, aurinko, hyvä ruoka, shoppailua mitäpä muuta?

Matkakohteena on tällä kertaa Kos, Kreikka.

All inclusive -lomailua loistopaikalla rannan äärellä

Rannalla sijaitsevassa suuressa ja avarassa hotellissa viihyvät varsinkin lapsiperheet. Laaja, puutarhamainen piha-alue nurmikenttineen tarjoaa jokaiselle rauhallisen paikan nauttia lomapäivistä. Toisen altaan äärellä voit osallistua halutessasi päivittäiseen reippaaseen ohjelmaan allaspeleistä joogaan ja zumbailuun. Tenniskenttä ja biljardi ovat hotellivieraiden käytössä pientä lisämaksua vastaan.

Viihtyisät huoneet ovat päärakennuksessa ja useissa matalammissa rakennuksissa hotellialueella. Yleiset tilat ovat avaria ja valoisia.

2 km:n päässä oleviin Kosin satamaan ja keskustaan voit kävellä halutessasi vaikka rantaa pitkin. Lähin bussipysäkki on 50 m:n päässä hotellista.

Tämän reissun jälkeen ei ole mitään tietoa milloin seuraavaksi. Jäljellä on talviloma. Ehkäpä ensi keväänä jonnekin, saas nähdä.

Nautitaan kuitenkin tästä matkasta täysillä. Kerätään voimia ja D-vitamiinia talven varalle. (KÄÄK talvi; pimeys, kylmyys, lumi, EI EI EI)

Share

Kommentoi